Ana içeriğe atla

Fatih Murat Arsal - Yemin / Zoraki Koca Serisi - 2

Merhabalar

Zoraki Koca Serisinin ikinci kitabı Yemin.
Karahan, adı gibi geçmişi de Kara biri. Aynı zamanda nezaketten uzak, hatta insanın ruhunu dara sokacak kadar pervasız.

Tuğçe sarışın dik başlı bir afet. Evin başına buyruk kızı. Kimseyi takmayan ve verdiği sözlerden ettiği yeminlerden dönmeyen biri.

Tuğçe evin asi ve güzel kızı babasının korumacı yapısı nedeniyle her yere koruma ile gidip gelmektedir. Yeni işe başlayan Karahan Tuğçe'yi bir partiye götürür. O parti de Tuğçe'nin arkadaşı Karahan'ın ne kadar yakışıklı olduğunu ve ondan hoşlandığını söyler. O ana kadar Karahan'a alıcı gözle bakmayı bırak onun umursamaz yapısına kızan, hatta sinir olan onun çok kaba hatta yontulmayacak bir odun olduğunu düşünen Tuğçe Karahan'a alıcı gözle bakmaya başlar. Her ne kadar kaba biri olsa da görmezden gelinemeyecek kadar yakışıklıdır. 

Aslında ağabeylerine benzeyen adamlardan hiç hoşlanmadığı halde zaman geçtikçe Karahan'dan hoşlanır ve bir gece evde kimseler yokken Karahan ile birlikte olur. Karahan onun ilk erkeğidir ve Tuğçe evlilik beklentisi içindedir. Ancak Karahan'ın evlilik gibi bir niyeti yoktur. Bunu da Tuğçe'ye açıklar.

Tuğçe bu durumda yıkılır ve çok büyük bir yemin eder. Dizlerinin üstüne çökse, sürünerek gelse dahi onunla evlenmeyecektir. Ancak işler bir süre sonra farklı boyutlara ulaşmaya başladığında Karahan ve Tuğçe için zor ve acı dolu günler gelecektir.

Tuğçe Karahan'ın hiç bilmediği geçmişiyle yüzleşecek, Karahan ise evliliğe sıcak bakmadığı halde Tuğçe'nin yeminini bozmak için uğraşacaktır. Peki bu karanlık adamın geçmişi nedir ve Tuğçe'nin büyük yemini sonunda kırılabilecek midir?

FMArsal kitaplarının en güzel yanı içinde olaylarında geçmesi ki Yemin kitabında olaysız tek bir gün yok diyebilirim. Tuğçe ve Karahan'ın çevresinde gelişen olaylar kitabın diğer sayfasında ne olacak merakını sürekli tetikte tutuyor ve siz kendinizi kitabı bitirmiş halde buluyorsunuz.

Fatih Murat Arsal'ın Yemin kitabını okurken Zoraki Koca Şahane Gelin'den tanıdığımız Osman ve Gülay'ı da bu kitapta bolca okuyacağız. Özellikle bir bölümü vardı ki Osman ve Karahan'ın olduğu ben orasını çok sevdim ve çok duygulandım. Neresi olduğunu siz de okuyunca görün.

Tanıtım Bülteninden

Adı gibi “Kara” bir geçmişi olan, tehlikeli bir adamdı o… Hayat dolu bir genç kız için asla uygun değildi. Çoğu zaman insanı sinir edecek kadar kaba, yontulamayacak kadar sert, can sıkacak kadar suratsız ve…

…ve görmezden gelinemeyecek kadar yakışıklı!

Sığındığı karanlığı aydınlatacak bir ışığa hiç ihtiyacı yoktu. Hele güzel ve dik başlı bir sarışına asla! Ama genç kızın neşesinden etkilenmemek zordu! Onun inatçı mavi gözlerinden… Alaycı kırmızı dudaklarından… Geri adım atmayı bilmeyen cesur yüreğinden de!

Ceza öpücüğü her ikisi için de büyük hataydı! İlişkileri bir anda karmaşık ve içinden çıkılmaz bir hal aldığında, kalbi kırılan genç kız büyük bir yemin etti!

“Sen dizlerinin üzerinde sürünerek gelsen de… Seninle asla evlenmem!”

Tertemiz bir yüreğin granitten bir kalp ile mücadelesinde, belki de ilk kez bir yeminin tutulmaması için dua edeceğiniz, tarafınızı zor seçeceğiniz bir FMArsal romanı daha… 

Sayfa Sayısı : 608

Basım Yılı : 2014

Ephesus Yayınları

Yorumlar

  1. Teşekkürler Beyda. :) Daha da keyifli romanlarda görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  2. Asıl biz teşekkür ederiz böyle keyifli kitaplarla bizi mutlu ettiğiniz için devamını bekliyor, başarılarınızın artarak çoğalmasını temenni ediyoruz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?