Ana içeriğe atla

Fatih Murat Arsal - Şahane Gelin / Zoraki Koca Serisi-1

Merhabalar

Fatih Murat Arsal ve Şahane Gelini.....
Osman ve Gülay.Yine bir FMArsal klasiği.....

Osman Erzurum'da karlı bir kış günü içkili olarak arabasıyla bir kıza çarpar ve kaza sonucunda arabasıyla çarptığı kız hastanelik olur. Kızın babası dava açmamak için kızıyla evlenmesi gerektiğini yoksa, kendisini hapiste bulmasıyla ilgili Osman'ı tehdit eder.

Osman her ne kadar suçsuz olduğunu düşünmemiş olsa da kendisine yapılan haksızlıkları sindiremez ama Gülay ile evlenmeyi de mecburen kabul eder. Ancak karısından ve ailesinden nefret etmektedir. Dönüş yolunda Gülay'ın hiç yüzüne bakmaz. Nasıl olsa bir çirkin bir köylü kızı ile evlenmiştir.Mola verdiklerinde Gülay arabadan inince Osman'ın nefesi kesilir. Karşısında kızıl saçlı bir afet vardır ve bu kız hastane odasındaki kıza hiç benzemiyordur. Tüm gözler karısının üzerindeyken Osman bu duruma çok sinir olur ve çok kıskanır.

İlk görüşte Gülay'a aşık olur ancak öfkesine yenik düştüğünden Gülay'dan uzak durur.Gülay ise Osman'a sürekli iyi davranmakta ve zoraki olarak evlendirildiği ve hayatını kısıtladığı için ona hak vermektedir. Gülay güzelliği kadar, kişiliği ile de dikkat çeken biridir ancak Osman ondan uzak kalmaya ve nefret etmeye devam etmektedir.

Osman'ın Gülay'ı Ankara da yalnız başına bırakarak İstanbul'a dönmesiyle Gülay ve her ne kadar kendisine dahi itiraf edemese de Osman kendilerini büyük bir yalnızlık içinde bulurlar. Osman sürekli karısını düşünmektedir. Gülay ise Ankara'da okuluna devam etmektedir ve günleri okul ve ev arasında geçmektedir. Osman hayatı boyunca kimseye boyun eğmemiş biridir ve bu evliliği de her ne kadar Gülay'ı aklından çıkaramamış olsa da bu nedenle bitirmek niyetindedir. Gülay'a da bunu söylemekten çekinmez. Gülay her gününü Osman'dan ne zaman boşanacağı konusunu düşünerek geçirmektedir ve Ankara'da yalnız kalmış olması da onun için artık çekilmez bir duruma gelmiştir. 

Günün birinde Osman'ın arkadaşı Mustafa'nın Gülay'la ilgili haberleri Osman'a vermesiyle olayların rengi değişmeye başlar. Bizim aşıklar bakalım kendilerini nasıl bir hikayenin içinde bulacaklar?

Fatih Murat Arsal kitaplarını okurken sonunu tahmin edebiliyorsunuz ve sonu güzel biten aşk romanlarını da seviyorum.  İnsanı içine çeken bir yazım tarzı var Fatih Murat Arsal'ın. Okuduklarınızı yaşatıyor. Kısacası diğer kitapları gibi, yazarımızın kalemine sağlık ve Şahane Gelin kitabını da kesinlikle tavsiye ediyorum.

Tanıtım Bülteninden

İkisi de zorla evlendirilmişti!

Özellikle zengin ve yakışıklı bir erkek için bu zoraki evlilik dehşet vericiydi. Kısıldığı bu kapandan tüm kalbiyle nefret etti.

Ama sürprizlerle dolu olan karısından değil!

Tüm öfkesine rağmen…
Tüm intikam isteğine rağmen…
Tüm kaçış çabalarına rağmen…
Bir türlü karısının şok eden güzelliğinden ve dayanılmaz çekiciliğinden uzak kalamıyordu.

Aşk savaşında güç kaybeden bir adam için, bazen teslim olmak en iyisidir. Ama bunu anlamak zaman alabilir!

Çaresiz bir kadının sessiz savaşı karşısında, zorba bir kocanın an be an yenilişini okuyacağınız, duygu dolu bir FMArsal romanı daha…


Sayfa Sayısı : 432

Basım Yılı : 2013

Ephesus Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Formasyon Analizi Nedir?

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.