Ana içeriğe atla

Cora Carmack - İlk Defa

Merhabalar

Bliss üniversite son sınıfta tiyatro bölümünde okumaktadır.
Okulu bitirdikten sonra da tiyatro konusunda  ne olmak istediği ile ilgili tam kararını verememiştir.

Fakat Bliss için bundan daha önemli bir sorun vardır.Bakiredir ve üniversiteyi bu şekilde bitirmek istememektedir.Bu durumu yakın arkadaşı Kelsey ile paylaştığında bir plan yaparlar ve yakışıklı birini ayarlamak üzere bara giderler.

Bliss Kelsey'in barda önerdiği hiç kimseyi beğenmez. Kaldı ki Bliss zaten korkmaktadır. Ne yaparsa yapsın Kelsey'in elinden kurtulmaz ve tuvalete gitmesi gerektiğini söyleyerek Kelsey'in yanından ayrılır. Bu sırada Garrick ile tanışır. Tiyatro ve Shekespeare üzerine başlayan konuşmaları yakınlaşmalarını sağlar. 

Bliss hayatının erkeğini bulduğunu düşünerek bardan Garrick ile birlikte çıkar. Fakat Bliss kendini iyi hissetmediği gibi beraber gittiği adam da yan bloğunda oturmaktadır.Bu durum Bliss'in daha da rahatsız hissetmesine neden olur. 

Garrick'in evinde yakınlaşmalarından sonra Bliss yapamayacağını anlar. Bahaneler uydurarak Garrick'i yatakta tek başına ve üstelik çırılçıplak halde bırakarak  kaçar.

Ertesi gün olanlar olur ve tiyatro dersinde karşısında gözlerini dikmiş onu izleyen hocası dün gece yatakta bıraktığı kişidir.

Bliss Kelsey'e bundan sonra derslere girmeyeceğini söylese de Kelsey onu ikna etmeyi başarır. Bliss'in diğer yakın bir arkadaşı olan Cade ve üniversiteden arkadaşları bir gece çok içkili halde Bliss'in evinde kalırlar. O gece oynanan şişe çevirmece oyunu sonrasında Cade'in Bliss'i öpmesi gerekmektedir ancak bu öpücük hiç de arkadaşça değildir. Bliss bunu anladığında da Cade ile ilişkileri eskisi gibi olmayacaktır.

Bliss Cade'in kendisine ilan-ı aşkından sonra Garrick ile Cade arasında kararsız kalır ve bundan sonra gelişen olaylar Bliss için zor olacaktır.

Romantik komedi sevenlere güzel bir kitap. Eğlenerek okuyacağınız türden. Hatta tatil kitabı bile diyebilirim. Cora Carmack İlk Defa kitabını okurken gerçekten çok eğlendim. Sizin de eğleneceğinize eminim.

Tanıtım Bülteninden

İlkler Asla Unutulmaz...

Üniversitenin tek bakiresi olarak mezun olmak istemeyen Bliss hızlıca birini bulup bu işi çözmeye karar verir. Mümkün olduğunca çabuk... Tek gecelik bir ilişki... Bliss o kişiyi bulur ancak gerçekten gülünç bir bahaneyle onu yatakta bırakarak kaçar. Ertesi gün sınıfa giren yeni tiyatro öğretmeni ona çok tanıdık geliyordur. Bliss tam sekiz saat önce onu yatakta bırakmıştır... Yalnız... Çıplak...


Sayfa Sayısı : 280

Basım Yılı : 2014

Pena Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kademe Analizi Nedir?

 

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu

 

Fatih Murat ARSAL - Yalnız Gözlerin İçin

Merhabalar Fatih Murat Arsal ile tanışmam Anlaşma romanına dayanır ancak yorumlamak için öncelikle Yalnız Gözlerin için kitabından başlamak istedim.