Ana içeriğe atla

Müjde AKLANOĞLU - Bir Şans Daha


Merhabalar

Genç yazarlara her zaman bir şans verilmesi gerektiğini düşünenlerden biri olarak Müjde Aklanoğlu ile Wattpad macerasında Rüyalar Gerçek Olsa hikayesinde Şahin ve Serçe karakterlerini okurken tanıştım.
Gerçekten eğlenceli bir hikayeydi devam eden ve yazarın kitaplarını alıp okumaya başladım. Ama ne başlamak ki resmen badozlama dalmışım.

Bir Şans Daha gerçekten insanın içini dışına çıkaran bir roman. Hazan ve Demir birbirine çok aşıkken birden hayatları Demir'in Hazan'dan ve monoton yaşamından sıkılıp Hazan'ı aldatmasıyla başlıyor ve siz kitap boyunca gözyaşlarınıza hakim olamıyorsunuz. Bir insan gerçekten de aldatıyorsa bunun bence affı yoktur ama bu romanı okurken duygularınız o kadar birbirine girecek ki Hazan'ın Demir'i affetmesi için adeta yalvarır duruma geleceksiniz. Peki ya sonrası.......

İşte hikayede tam da burada başlıyor. Genç ve yeni bir yazar olmasına rağmen Müjde Aklanoğlu gerçekten çok başarılı bir şekilde kitap yazdığını bence kanıtladı. Yeni bir yazar olması nedeniyle tabii ki bazı hatalar vardı ancak bence göze batmıyordu. Serinin diğer kitaplarını da aldım. Ancak Bana Sevmeyi Anlat okudum. Diğer kitapların devamı çıkacağından dolayı henüz okuyamadım. Ancak Şubat 2015 sonunda Kör Talih serisinin ikinci ve son kitabı Baksana Talihe çıktığında ilk iş bu seriyi de bitirmek olacak.Yolun açık olsun Müjde AKLANOĞLU.

Tanıtım Bülteninden
Hayatta her zaman herkesin ikinci bir şansı olmalı derler! Ya hatayı yapanı affetmek istemezsen! Onun hatası senin sonunun başlangıcı olursa, dönüşü olmayan yollara, çıkışı olmayan sokaklara dönerse?..Çok sevsen ve aldatılsan, sevmekten vazgeçer misin?Ya da, her şeyi bırakıp onu affeder misin?Peki, ya kader?..Sen istemesen de, onu tekrar hayatına soksa ve seni imkânsız sınavlarla sınasa!.. Sen ne yaparsın? İkinci bir şans verir misin? Yoksa yok sayar, geçer misin?O, hayatının kararını vermek zorunda. Kendisi için değil, kendinden olan için. Peki, ya kalbi? Kalbi bunu affedebilir mi? Sevgi her şeye yeter mi? Çok sevdi ve aldatıldı. Hem de en mutlu olduğu anda…Sizce İkinci Bir Şansı, herkes hak eder mi?

Yılı:2014

Sayfa Sayısı : 720

Parola Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?