Ana içeriğe atla

E L James - Grinin Elli Tonu


Merhabalar

Dünyanın bildiği ismiyle Fifty Shades Of Grey yani Grinin Elli Tonu.
Masum Anastasia(Ana) ve Kontrol manyağı Christian. Dünya da satış rekorlarını alt üst eden elli ton serisi peki gerçekten okumaya değer mi? 

Anastasia Steele üniversite öğrencisidir ve arkadaşı rahatsızlandığı için onun yerine röportaj yapmayı kabul eder, Genç, zengin,karizmatik ve yakışıklı işadamı Christian Grey'le yapacağı bu röportaj arkadaşı için çok önemlidir. Anastasia Grey Şirketler Grubuna gider ve orada Christian Grey ile röportajı gerçekleştirir. Grey Anastasia'dan çok hoşlanmıştır ve onu elde etmek ister. Ancak Grey'in bir sorunu vardır. Değişik erotik zevklerini Anastasia üzerinde uygulamak istemektedir. Anastasia da Grey'den hoşlanmıştır ve onu kaybetmemek adına ne isterse yapmaya hazırdır. Zamanla ikili arasında yakınlaşmalar başlasa da Grey'in karanlık geçmişi yakalarını bırakmaz ve Anastasia kendini bambaşka bir alemde bulur.

E L James kitabını yazarken bence bu kadar başarıya uğrayacağını tahmin etmiyordu.Ancak kısa sürede birçok dile çevrildi ve satış rekorları kırdı. Grinin Elli Tonu serinin ilk kitabı ve devam kitapları olan Karanlığın Elli Tonu ve Özgürlüğün Elli Tonu kitaplarını okumadan zaten tek başına bu kitabı okumak sizi herhangi bir sona götürmeyecek. Kitap çok fazla erotizm içeriyor (ki zaten bu nedenle +18 olarak satılıyor) ve bu nedenle çok tartışıldı. Bazı yerlerde yazar kendini çok fazlasıyla tekrarlamış ve bu nedenle de kimi bölümlerde gerçekten kitap sıkıcı hale gelebiliyor. Grey ve Steele hikayesini gerçekten okumak isteyenler ise zaten bu erotizm sahnelerine çok fazla takılmayacaklardır. Ancak söylemeliyim ki, gerçekten anlayarak okursanız içinde barındırdığı aşkı hissedebilirsiniz. Anastasia ve Christian aşkını okurken birçok sorunuz maalesef cevapsız kalacak. Dediğim gibi seriyi okumanız gerekiyor. Ben bu kitabı okuduğumda uzunca bir süre etkisinden kurtulamadım. Gerçekten böyle bir aşk çok güzeldi. Tabii ki bu kadar özelliği bir arada barındıran bir partner olsa daha da güzel olurdu ama maalesef yok.

Tanıtım Bülteninden

Edebiyat öğrencisi Ana Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Ana, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Ana'nın güzelliğine, zekâsına ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder ancak şartları vardır…

Grey'in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğrayan ama bir yandan da heyecana kapılan Ana tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen -çok uluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır- Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken Ana, Christian'ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.

Sayfa Sayısı : 576

Basım Yılı : 2012

Pegasus Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?