Ana içeriğe atla

Christine Bell - Kiralık Eş

Merhabalar

Christine Bell Kiralık Eş romanı romantik komedi, biraz polisiye katılarak okuyucuya sunulmuş bir kitap. 
Owen kardeşinin eski kocasının karanlık ve yalancı bir adam olduğunu kardeşine ispatlamak istemektedir.Ancak kardeşi kocasına o kadar çok inanıyordur ki, çevresindeki kimseyi dinlemez. Bunun üzerine Owen bir plan yapar ve eski kocanın sahtekarlıklarını ortaya dökmeye kararlıdır. Ancak bunun için bir eşe ihtiyacı vardır. Bu nedenle de gazeteye Kiralık Eş ilanı verir. 

Lindy sade, kendi halinde evinde dört köpeği ile yaşayan bir kadındır. Her gün gazetelerdeki iş ilanlarını takip ederek iş aramaktadır. Kısa zaman içinde iş bulamazsa durumu oldukça çıkmaza girecektir. 

Bir gün gazetedeki kiralık eş ilanı dikkatini çeker ancak başta umursamaz. Sonrasında bir dağ yığınına dönen borçlarını hatırladığında ilana müracaat eder. Ancak bunun doğru bir karar olduğundan emin değildir. Hatta saçmalık olduğunu bile düşünmektedir.

İlan sahibi Owen kiralık eş olacak adayı evinde ziyarete gelir. Pek de iyi başlamayan tanışma sonrasında Lindy anlaşmayı kabul eder ve oyun başlar. Kendilerini eski kocanın açtığı bir otelde bulurlar. Ancak otelde kaldıkları sürece ikilinin planları çok farklıdır. Her şeyi didik didik edecekler ve buraya gelenlerden bir takım bilgiler öğreneceklerdir. Ancak bu iş sandıkları kadar kolay değildir.

Lindy Owen'la geçirdiği bu süre içinde kendi duygularını frenleyebilecek mi? Evliliğe ve aşka sıcak bakmayan Owen için durum ne olacak? Peki Lindy ve Owen'ın oyunlarının sonucu ne olacak? Kız kardeşine haklı olduğunu kanıtlayabilecek mi?

Romantik komedi okumak istiyorsanız bu kitap tam size göre. Çünkü kitapta komik olayların ardı kesilmiyor. Lindy ve Owen karakterlerini sevdim. Okumaya değer mi evet. Belki de sonunu tahmin edebiliyorsunuz ama yüzünüzde bir gülümseme ile bitireceğiniz bir kitap diyebilirim.

Tanıtım Bülteninden

Gazetelerdeki iş ilanlarının sürekli takipçisi olan Lindy Knight, gırtlağına kadar borca batmıştır. Sıradan bir işin kendini kurtarmasına yetmeyeceğini bilse de, aramaya devam eder ve bir gün, ilginç bir ilanla karşılaşır. 



Üç haftalık bir pozisyon için, yeterli oyunculuk deneyimine sahip, 25-35 yaşlarında hoş bir kadın aranıyor. Dizi ya da film oyuncuları başvurmamalıdır. Tam üç hafta boyunca 7 gün 24 saat ulaşılır olmak karşılığında ücret net 20,000 Dolar'dır. Başvuracak kişinin seyahat engeli olmamalıdır.

İlk başta garip gelen bu ilan, ödemesi gereken borçları hatırladığında, bir çıkış kapısı gibi görünmeye başlar. Lindy, hayatının en cesur hamlelerinden birini yapacak ve bu işi kapmak için harekete geçecektir.


Sayfa Sayısı : 354

Basım Yılı : 2014

Nemesis Kitap

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.