Ana içeriğe atla

Asude - Pabucumun Ajanı 1


Merhabalar

Her gün düzenli olarak kitap sitelerini ziyaret ederim.
Yeni çıkacak kitapları takip eder, özellikle de yeni yazarlara ve aralarında komedi tarzı olanlar varsa arka kapaklarını okuyarak alınacak kitaplar listeme kaydederim. Yine böyle bir sabah oldu Asude ve Pabucumun Ajanı kitabıyla tanışmam.

Arka kapağını okuduğumda kesinlikle gülmekten ağzımı kapatamıyordum. Çok eğlenceli bir kitap olacağını anlamıştım ve çıkış tarihini sabırsızlıkla beklemeye başladım. Kitap çıktığı gün kitapevinden almamla okumaya başlamam bir oldu. Kesinlikle doğru karardı.

Pabucumun Ajanı hayatında herşeyin ters gittiği Deniz ve Kurumsal Kasıntı tabir ettiğimiz Tuna'nın hikayesini bizlere esprili bir şekilde anlatıyor. Deniz 'in iş görüşmelerinden sürekli reddedilmesi sonucu canı burnuna gelmiştir. İşsizlik ve her gittiği kapıda tecrübe lafı o kadar canını yakmıştır ki; kendisine bir cv hazırlamaya karar verir. Ancak bu normal cvler gibi değildir. Bu cv' yi alıp gördüğü ilk holding binasına dalar ve bundan sonrasında kahkalar bizi bekler. Holdinge dalması aslında Tuna'nın hayatına badozlama dalması anlamına da gelmektedir. Aslında cv vermesindeki amaç tamamen farklıyken olaylar bir anda beklemediği şekilde kendine dönmeye başlar ve Deniz tamamen işin içinden çıkılmaz bir halde kendini Üstüner Holding' de çalışırken bulur. Peki ya sonrası.....

Tabiki sonrası ve daha fazlası Pabucumun Ajanı 1 kitabında. Bu arada size ufak da bir tüyo vermeden geçemeyeceğim. Deniz'in yazdığı cv bölümünü okurken gülmekten kendinizi alamayacaksınız. Hoş ben bütün bir kitap boyunca gülmekten ağzımı kapatamadım ya.

Ancak kitap öyle bir noktada bitti ki ; bir çok soru işareti ile kalakaldım. Sürekli ben ve Pabucumun Ajanı okurları ikinci kitabı sabırsızlıkla beklemeye başladık.Neyse ki uzun süre geçmeden ikincisi çıktı da soruların hepsinin cevabı aldık.

Son zamanlarda gülmeye ve farklı bir şeyler okumaya karar vermişseniz bence Pabucumun Ajanı kitabı tam size göre. Eminim ki pişman olmayacaksınız.

Tanıtım Bülteninden


Ben Deniz Akın; Fiyasko Birlik Başkanı, yirmi beş yaşında, babasının kızı, annesinin kız kurusu, ekonominin niteliksiz iş gücüyüm. Klasik bir dünyalı, yurdum insanı, fazlaca dağınık ve meteliğe kurşun değil, ancak palavra sıkan beş parasız biriyim.

Tuna Üstüner ise 'Enler' listesinin zirvesinde bir yakışıklı, holdinglerin genç veliahdı, titiz ve disiplinli tam bir Kurumsal Kasıntı. Ben bir enkazsam o bir saray, ben bir köleysem o bir kral, ben bir esintiysem o bir tufan. Ve o benim hem felaketimin, hem de kurtuluşumun adı.

Bizim hikâyemiz nefretle başlayıp, şiddetle devam ederek, aşkla yol aldı. Beni şirketinden kovması hiçbir şey ifade etmiyordu, çünkü kanunlar bizi birbirimize mecbur bırakmıştı. Tuna her gün beni görecek ve ben her gün onun aşkıyla savaşacaktım. Bu aşk çıkmazının ortasında onu mahvetmek için tutulan bir ajan olduğumu ise çoktan unutmuştum.
Hem de onunla evlenecek kadar!



Sayfa Sayısı : 655



Basım Yılı : 2014



Ephesus Yayınları

Yorumlar

  1. Nasıl ihtiyacım var gülmeye son zamanlarda o kadar çok arayış içindeydim ki beni güldürecek bir kitap istiyordum.Bende kitap listeme ekledim.Ben sabırsız bir insan olduğum için ikinci kitabı bekliyemezdim çıkmış olması da iyi oldu ☺️👍 Teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu kitaba gerçekten çok güldüm. Hele bir cv var ki beni benden aldı. Kesinlikle kafa dağıtıcı. Sevgiler :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.