Ana içeriğe atla

29.07.2016 Oku Oku Kitap Alışverişlerim

Merhabalar

Bu ay evet kabul ediyorum deli gibi kitap alışverişi yaptım. Yazık hiç kitabım yok ya. Bu ay resmen çıldırdım. Son bir alışveriş yazım daha var. Onu da paylaştıktan sonra bu ayki istikakım dolmuş oluyor.

Müjde Aklanoğlu Bana Bir Masal Anlatsana kitabını wattpad'de günlük ismiyle okumuş ve çok beğenmiştim. Ancak kitap olacağı için birkaç bölümden sonra yayından kaldırıldı. Ve sonunu, neler olduğunu öğrenemedim. Gerçek yaşamdan yani gerçek bir günlükten uyarlama olduğundan dolayı da daha da merak ettim. D&R ' da indirimdeydi. 9,90.-TL. Kaçırmadan aldım.

Asude Daima Aşk Kazanır kitabının karakterleri Pabucumun Ajanı serisinden tanıdığımız Tekin ve Rüya. Biri çatlak, diğeri mafya ikilinin hikayesini okumak için sabırsızlanıyordum. Çıkar çıkmaz almak nasip olmadı. Şimdiye kısmetmiş. Dün gece okumaya başladım. Yorumu ayrıca paylaşacağım.

Meral Kır Aşkın Kokusunu Aldım kitabı Sancaktar kardeşlerden Serra 'nın hikayesi. Meral Kır'ın diğer tüm kitaplarını okudum. Bu kitabını da merak ediyordum. Şükür kavuştum.

Debbie Macomber. Kimilerine göre Polyanna yazıyor gibi görünse de bana göre böyle bizi gülümseten kitaplara ihtiyacımız var. İlk kitabı Küçük Mucizeler Dükkanı kitabını aldıktan sonra tüm seri kitaplarını tek tek aldım. Sadece son çıkan Sahil Bulvarı ve Aşk Mektupları kitaplarını alamamıştım. Onları da kitaplığıma eklediğim için mutluyum. Uzun zamandır serinin devamını okumamıştım. Sanırım ilk kitabından başlayarak okumak daha mantıklı olacak. Yorumlamadığım kitaplarını da sırasıyla burada yorumlayacağım.

Bu arada oku oku alışverişlerime çok güzel ayraçlar, kahve paketleri ve bir de fotoğrafta gördüğünüz defteri ilave etmiş. Kendilerine bu güzel hediyeleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Deftere oğlum hemen el koydu. Günlük yazacak sanırım. 

Şimdilik bu kadar. Hepinize keyifli okumalar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan