Ana içeriğe atla

Jungle Cruise Film Yorumu

Herkese Merhaba

Onbeş tatil geldiyse oğlumla birlikte tabii ki film saatleri yapılır. Bu defaki filmi ailecek izlemedik. Çünkü eşim kazana düştü. Şaka şaka. İşte kendisi çalışıyor. Neyse. Biz ana-oğul saati yaptık ve oğlum Dwayne Johnson hayranı olduğu için izlemek istediği Jungle Cruise filmini seçti. Hadi önce konusuna bakalım. Sonra film hakkındaki yorumlarıma geliriz. 

Tıbbın geleceğini değiştirecek olan bir ağaç vardır ve bu zor ağacı bulmak için maceraya atılan bir bilim insanının ve kaptanın hikayesini konu alıyor Jungle Cruise. Lily Houghton, yeni bir göreve atılacaktır. Efsane şudur ki; Amazon'da iyileştirici güce sahip olan bir ağaç vardır. Bu ağacın bulmasını için Lily büyük bir istek duymaktadır. Bunun içinde Amazon ormanlarına bir yolculuğa çıkan Lily, nehirde bulunan geçide gidebilmek için Frank'ın köhne ama çekici teknesi La Quila'yı kiralamak zorunda kalır. Macera dolu yolculuğa çıkan Lily ve Frank, yağmur ormanlarının güzelliğinde saklanan bir çok tehlike ile karşı karşıya kalacaktır.

Film genel olarak fena değildi. Yani çocuklarınızla birlikte izlerseniz ilgilerini çekebilir. Ancak bana pek hitap ettiğini söyleyemeyeceğim. Çok bir şey beklemeden izleyebileceğiniz bir film. Çok fazla aksiyon var gibi görünmesine rağmen ne yazık ki öyle aman aman da bir aksiyon yoktu. Yani macera falan denilince daha fazla aksiyon beklemedim desem yalan olur. Göstermelik birkaç sahne vardı ama bana göre bu filmi kurtarmaya yetmemiş. Sonuçta filmin sonunu tahmin ettiğiniz için açıkçası öyle yüreğim ağzımda izlediğim bir film olmadı. Ancak dediğim gibi çocuklarla birlikte zaman geçirmek adına izlenebilecek bir film. Bu açıdan bakıldığında izlenebilir bir film zaten. 

Filmin en sevdiğim repliği; İçlikli oldu. :)

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Bir Yaprak Sarması Meselesi