Ana içeriğe atla

Bitenler & Geri Dönüşüme Gidenler 70

Herkese Merhaba;

Biten yazılarımla devam edelim bugün. O kadar çok var ki zamanın da toparlayıp yazamadığım için üzgünüm. Neyse bakalım neler bitirmişim? 


Duru Argan Yağı & Kil Duş Jeli : Hayatımın duş jeli diyebilirim. Kaçıncı şişeyi bitirdik ailecek bilemiyorum. Bu duş jelini kullandığımızda daha önce söyledim mi bilemiyorum ama kendimizi deniz kıyısında hissediyorum. O kadar güzel bir kokusu var. İndirimdeyken stokladığım, aşık olduğum bir ürün. Başka ürün aldığımda ev halkı mutlaka bu ürünü istiyor. O kadar seviyoruz. İndirimdeyken alıp bir denemenizi tavsiye ederim. 


Rexona Shower Fresh Roll On : Bu üründe yine vazgeçilmezlerimden. Bu ürünü de defalarca yazdım. Hatta üretimden kalkar diye korktuğum ürünlerden. Kokusuna aşığım. Terlemeyi engelliyor. Benim gibi çok fazla terliyorsanız sizin için kurtarıcı olacaktır. Koltuk altı terlemesinde etkili. Kokusu da parfüm gibi. Hele ki yazın kokusu kesinlikle rahatsız etmiyor. Aksine oldukça fresh bir kokusu var. İndirim döneminde mutlaka stokluyorum. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.


Gülşah Koyu Renk Ojeler İçin Aseton : Bu ürün benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Koyu renk oje kullanan biri olarak beklentim çok yüksekti ama normal aseton bana kalırsa daha iyi performans sergiledi. Ojeyi çıkartırken dağılma yaptı. Normalden daha fazla aseton kullanarak ojeyi çıkartmak zorunda kaldım. Ne yazık ki yeniden alacağım ürünlerden değil. 


Yver Rocher Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Saç Yağı : Bu ürünün saçları onarması var mıdır? bilemiyorum ama ben bu ürünü ıslak saçıma uguladığımda saçlarımdaki kabarmayı engelliyor. Kuruduktan sonrada ıslak bir görünüm veriyor.  Onun dışında açıkçası çok da saçlarımda bir etkisini gözlemlemedim. Bu ürünü yeniden almamdaki tek amaç saçlarımdaki anlattığım etkisi. Zaten şu andaki döviz fiyatlarından dolayı ne yazık ki yeniden alamam. Elimdeki stok bitince bu pahalılıkta üzgün olarak bu ürünle vedalaşmak zorundayım. 


Elseve 6 Mucizevi Yağ Besleyici Bakım Kremi : Bu üründe yine severek kullandığım ürünlerden. İndirimde oldukça alıyorum. Özellikle kokusuna hastayım. Saçlarımı yumuşatması çok güzel. Saçımda boya olduğundan mutlaka saç kremi kullanmam gerekiyor. Bu üründe benim için kurtarıcı olan ürünlerden. Kabarmayı biraz engelliyor ama öyle büyük bir performans beklememek lazım. Ek ürün kullanıyorum ne yazık ki. Yeni bir ürün bulana kadar bu ürüne devam ederim sanırım. 


Yver Rocher Saç Dökülmesi İçin Şampuan : Bu ürün hayatımın ürünü ama ne yazık ki veda etmek zorunda kaldığım ürünlerden. Bu şampuanı kullanmaya başladıktan sonra saç dökülmem ciddi anlamda azaldı ancak döviz kurlarından dolayı fiyat uçmuş durumda. Elimdeki stok bitince bir daha alamayacağım. Eşim ve oğlumda çok memnundu ancak her gün üç kişinin duş aldığını hesaba katacak olursak ürün bize on gün gitmiyor. Bütçeyi düşünmek ve ürüne üzülerek veda etmek zorunda kaldık. 


Palmolive Relaxed Sıvı Sabun : Bu ürün, bir ürün aldığımda hediye olarak verilmişti. Palmolive ürünlerini zaten genel olarak seviyorum. Sıvı sabunun kokusu da çok güzeldi. Zaten mor renkli ürünlerin kokusuna aşığım. Lavanta aşktır.  Alerji yapmadı. İndirim döneminde yeniden alabilirim. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi