Ana içeriğe atla

Bitenler & Geri Dönüşüme Gidenler 65

Merhabalar

Elimde o kadar çok büten ürün listesi var ki, düzenleyip atmaya zaman olmuyor. O zaman hadi bakalım bir yerden başlayalım. 


Rexona Shower Fresh Roll-on : Bilmem kaçıncı kutusunu ailecek bitirdiğimiz bir ürün. Kokusu çok güzel. Koruması da çok terleyen bir insan olarak çok iyi. Benim kadar çok terleyen bir insana bile acayip iyi geliyor. Üstelik ter kokusu falan da duymuyorsunuz. Ferah bir kokusu var. Eşim ve oğlum da kullanıyor. Açıkçası bana kalırsa hem bayan, hemde erkekler için ortak kullanılabilecek bir ürün. Şiddetle tavsiye ederim. Yedekli tuttuğum ürünlerden.


Splat White Plus Diş Macunu : Splat diş macunu markası olarak severek kullandığım marka. Hatta bu marka ile tanıştıktan sonra birkaç ürün denemesi yapmış olmama rağmen geri yine Splat ürünlerine döndüm. Sevdiğim birkaç ürünün dışında diğer ürünlerini deneme fırsatım olmadı ama onları da denemeyi düşünüyorum. Ancak fiyatları biraz yüksek olduğundan indirim dönemlerini takip etmek faydanıza olacaktır.


Bioblas Sarımsak Şampuanı : Ürünü elimde şampuan kalmadığı dönemde almıştım. İlk kez kullandım. Çok aman aman bir memnuniyet hissetmemiş olsam da, çok da kötü değildi. Arada bir ürün. İhtiyaç halinde alınabilir ama özellikle alacağım ürünlerden değil.  Dökülmeyi engellediği söyleniyor ama bende çok da bir etkisini göremedim ne yazık ki. 


Duru Argan Yağı Duş Jeli : Kaçıncı şişesini bitirdiğimi bilmediğim bir ürün. Kokusuna resmen ailecek aşığız. Duş sonrası vücutta kalan kokusu muhteşem. İndirim dönemlerinde stokladığım bir ürün. Şiddetle ve dehşetle almanızı tavsiye ederim. Bu zamana kadar çok fazla duş jeli kullandım ama en favori ürünüm budur. Nokta.


Bea Beauty Lavender Duş Jeli : Pandemi döneminde Gratis'in internet sitesinden alışveriş yapmak zorunda kalmıştım. İndirimli ürünlerde bu duş jeli acayip cazip fiyatlıydı. Bende sepete birkaç tane ekledim. Dokusu biraz akışkan. Yani kullanım açısından baktığınızda biraz fazla kaçabiliyor. Kokusu varla yok arası. Yani duş sonrasında vücutta öyle fresh bir koku beklemeyin kalmıyor. Kaşıntı ve alerjik bir durum olmadı. Bir daha almayacağım ürünlerden. Fiyatı uygun ama memnun kalmadığım bir ürün oldu. 


Benri Isırgan Şampuanı : Bu üründe yine Gratis alışverişime şampuansız kaldığım ve fiyatının çok çok uygun olduğu bir dönemde denk geldiğinden sepete ekledim. Uygun fiyatlı olmasına karşın ne yazık ki çok da memnun kalmadım. Saçlarımdaki etkisini çok sevdiğimi söyleyemem. Kokusu eh işte. Yapısı akışkan olduğundan kullanırken fazla kullanmanıza neden oluyor. Yeniden almayacağım ürünlerden.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Naime Özeren - 23 Nisan

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024