Ana içeriğe atla

2020 Kumbara Sonucu

Merhabalar

Aslında bu yazıyı ocak ayında yazmışım fakat ne hikmetse yayına almayı unutmuşum. Neyse geç olsun güç olmasın diyelim ve 2020 kumbara sonucumuza göz atalım.

Uzun yıllardır kumbara projem var. Fakat blogda sanırım birkaç yıldır yazıyorum. Her yıl olduğu gibi 2020 yılında da para biriktirmeye devam ettik. Oğlumda bana bu konuda oldukça destek oluyor. Şükür ki birikim yapma fikrini kendisine çok güzel aşıladım.

Senenin ilk yarısında Kumbaraları Patlattık yazımda dolan kumbaralardan çıkan parayı sizlerle paylaşmıştım. O zaman 197,75.-TL çıkmıştı. İlk altı aya göre fena rakam değildi. 

Kalan altı aylık dönemde de kumbaramızda 270,00.-Tl para çıktı. İlk altı aya göre daha iyi bir sonuç olduğunu kabul etmek gerek. 

2020 yılında toplamda 467,75.-TL bozuk para birikimi yapmışız. Bu sefer para bütünleme işi sıkıntı olmadı. Büyük marketlerden birisi hemen kaptı. Bu nedenle de oğlumun biriktirmiş olduğu paralarının üzerine ekleme yapabildik. 

Aslında uzun zamandır laptop hayalim var ama bu döviz kurları biraz daha düşmeden sanırım yakın gelecekte bu hayalim biraz hayal gibi duruyor. Bakalım belki ilerleyen zamanlarda gerçekleşir.

2021 yılı içinde yine biriktirmeye başladık. Bakalım bu yıl ne kadar birikim olacak? Sizlerde en kısa zamanda kumbara edinip, lütfen birikim yapmaya başlayın. Unutmayın damlaya damlaya göl olur.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

  1. Ben de biriktiriyorum ama bir yıl değil de ara ara butunletiyorum. Ağırlık olmuyor kubarada boylece:)

    YanıtlaSil
  2. Eskiden İş Bankası kumbaram vardı. Tabi açılmazdı böyle.İlle bankaya götürecektin. Evdekiler ceplerinde ağırlık yapmasın diye bir kaseye atıyorlar. Arada böyle birikenleri markete götürüyorum, dilenci parası gibi. Kasiyerler genelde seviniyor bozuk paralara:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 2. Bölüm

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Naime Özeren - 23 Nisan