Ana içeriğe atla

Merzifon 5.Kitap Fuarı 28 Mart - 05 Nisan 2020

Merhabalar

O kadar çok kitap fuarı yapılıyor ki, sizlere haber vermekte gecikiyorum.
O zaman vakit kaybetmeden sıradaki fuar haberimize geçelim. Şimdiki durağımız Merzifon.

Merzifon'da bu yıl 5.si düzenlenecek kitap fuarı 28 Mart 2020 Cuma günü başlayacak ve 05 Nisan 2020 Pazar gününe kadar devam edecek.

Merzifon Belediyesi katkılarıyla düzenlenen kitap fuarı, Merzifon Belediyesi Kapalı Pazar Alanına kurulacak.

Fuar adres : Bahçelievler Mahallesi Hayati İncekul Caddesi No:1Merzifon

Fuar sabah 10:00 ile akşam 20:30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yazar ve şair imza günleri, etkinlik takvimi ile her türlü detaya Merzifon Belediyesi facebook ya da web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Güzel ve kitapla dolu bir gün sizlerle olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Beyda'nın Kitaplığı 3 Yaşında

Merhabalar Bloğumu ilk hayata geçirmeyi düşündüğüm zaman aslına bakılırsa bu kadar büyük bir dünya hayal etmemiştim.

Teorik Eşleşme Nedir?

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Hasan Tülüceoğlu - Ateş Yakmayınca

 

Gece Treni Radyo Tiyatrosu

 

Bazı Yazarları Okumayı Neden Bıraktım?

Merhabalar Yazdığı kitapları ayıla bayıla okurken, neden bir insan okuduğu yazarı bırakır? İşte bugün tam da bunu konuşacağız. Çok doluyum çok. 

Sosyal Medya Bildirim Çılgınlığı

Merhabalar İnsan hastayken gözü bir şey görür mü?