Ana içeriğe atla

İskenderun 1.Kitap Günleri 07 - 16 Şubat 2020

Merhabalar

Kitap fuarları yine son sürat devam ediyor.
Bugün hep beraber İskenderun'dayız.

1.İskenderun Kitap Günleri 07 Şubat 2020 Cuma günü başlayacak ve 16 Şubat 2020 Pazar gününe kadar ziyaretçileriyle buluşacak.

Atatürk Anıt Alanına kurulacak olan fuar, sabah 09:30 ile akşam 21:00 saatleri arasında gezilebilecek.

100 yazar, 70 stand ve 180 yayınevinin katılımıyla gerçekleşecek olan fuar, İskenderun Belediyesi katkılarıyla düzenleniyor.

Fuarın Onur Konuğu Hasan Ali Toptaş.

Aslında benim bildiğim kadarıyla fuar 3.olması gerekiyor ancak farklı kurumların düzenledikleri fuarlar nedeniyle fuar yapılış sırası maalesef ki değişiyor.

Yazar ve şair imza günleri, etkinlik takvimi ile her türlü detaya İskenderun Belediyesi web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, herkese keyifli fuarlar ve bol kitaplı günler dilerim.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Beyda'nın Kitaplığı 3 Yaşında

Merhabalar Bloğumu ilk hayata geçirmeyi düşündüğüm zaman aslına bakılırsa bu kadar büyük bir dünya hayal etmemiştim.

Teorik Eşleşme Nedir?

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Hasan Tülüceoğlu - Ateş Yakmayınca

 

Gece Treni Radyo Tiyatrosu

 

Bazı Yazarları Okumayı Neden Bıraktım?

Merhabalar Yazdığı kitapları ayıla bayıla okurken, neden bir insan okuduğu yazarı bırakır? İşte bugün tam da bunu konuşacağız. Çok doluyum çok. 

Sosyal Medya Bildirim Çılgınlığı

Merhabalar İnsan hastayken gözü bir şey görür mü?