Ana içeriğe atla

Jill Shalvis - Aşka Yolculuk

Merhabalar

Jill Shalvis Şanslı Liman serisini alalı uzun bir zaman olmuştu.
Ancak okumaya fırsatım olmamıştı. Kitapları set halinde sattığımdan alacak kişi alana kadar okumaya başladım. Her ne kadar arka arkaya aynı yazar okumaktan hoşlanmasam da kitapları okumadan vermeye de gönlüm elvermedi. Fakat ne yalan söyleyeyim içeriğindeki +18 olan sahneler nedeniyle bu seriyi satın aldığıma pişman oldum. Neyse ki satarak elimden çıkarttım. Öncelikle konusuna bakalım. Sonra yorumlarıma geçeriz.

Bir prodüksiyon şirketinde çalışan Maddie, avukat sevgilisinden şiddet gördüğü için ayrılır. Üstelik şiddet gördüğünde şirkettedir ve hiçbir suçu olmamasına rağmen işinden de atılır.  

Maddie annesi vefat edince annesinden kalan oteli satmak için Şanslı Liman'a geri döner. Yıllardır düzgün ilişkiler içinde olmadığı annesinden olma, babaları ayrı iki kız kardeşi ile de karşılaşacaktır. Maddie'nin hayatı çok iyi olmadığından son şansı oteli adam, kardeşlerini de ikna ederek oteli satmamak ve Şanslı Liman'ı kendisine ev yapmak için uğraşmaktır. Ama bu iş sandığı kadar kolay olmayacaktır. Otel neredeyse enkaz halinde ve terk edilmiş görünmektedir. Bu işler belli bir maliyete dayanmaktadır. Zaten kardeşlerini ikna etmek yeterince güçken, ekstra masraflara nasıl bakacaklardır?

Maddie Şanslı Liman'a gelirken yolda çarpıştığı adam da kendisine hiç yardımcı olmamaktadır. Zira Jax aynı zamanda dekorasyon işleriyle uğraşmaktadır ve otel tadilatı için Jax'a ihtiyaçları vardır. Peki Maddie'nin Şanslı Liman'a gelmeden önce kırılan kalbi, güvensizliği ne olacaktır? Üstelik Jax'la olan çekimlerine karşı koyamazken Jax'in sakladığı sır nedir? Maddie bu sır karşısında nasıl davranacaktır?

Kitabın konusu bakımından tam bir şezlong kitabı olsa da, okurken maalesef çoğu sayfasında +18 olduğundan atlayarak okumak zorunda kaldım. Maddie'nin kız kardeşleri ile kenetlenmesi, ortak bir noktada buluşmaları gayet güzel ancak, gereksiz yere uzatılan bazı bölümler ve gereksiz sahneler kitaptan soğumama neden oldu. Okumak isteyenler bu bilgileri göz önünde bulundurup okurlarsa daha faydalı olacaktır. Serinin diğer kitaplarını konuları merak ettiğim için okuyorum ancak şimdiden söyleyeyim yazarın +18 tutkusu var ve diğer kitaplarında da devam ediyor.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Güzel, sağlıklı ve mutlu bir gün olsun.

Aşkla ve hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Şanslı Liman serisiyle tanışın.

Hayal kırıklığı, yeni başlangıçlar için yeşeren umutlar, eğlence, heyecan ve aşk bu kasabada sizleri bekliyor.

Maddie Moore Los Angeles’daki hareketli hayatının en önemli iki parçası olan sevgilisini ve işini kaybeder. Hayatındaki boşluğu bir daha hiç dolduramayacağını düşünürken, çok fazla tanıma imkânı bulamadığı annesinden kendisine ve farklı şehirlerde yaşayan iki kız kardeşine bir otelin miras kaldığını öğrenir.

Oteli görmek için Şanslı Liman kasabasına doğru yola çıkar. Yolda karşılaşacağı sürprizler ve Şanslı Liman, hayatına yepyeni bir yön verecek ve ona çok önemli bir şey öğretecektir:

Aşk en beklenmedik anlarda gelir.

Basım Yılı : 2014

Sayfa Sayısı : 334

Nemesis Kitap

Çevirmen : Ayşe Tunca

Yorumlar

  1. çok sempatik gözüküyo ama ya son yıllarda ne bu nü merakı ya romanlarda evet ya saçma vallası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep,
      Bende güzel bir romans türü okuyacağım diye aldım ama maalesef içinde çok fazla bu tür sahneler barındırdığı için asıl konu geri planda kalıyor.

      Sil
  2. Bu tur kitaplari cok seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. Hayal kırıklığı yaşatması ne kötü. -,-

    YanıtlaSil
  4. Hımmm.. değişik bir kitapmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatih Bey;
      Konu şezlong kitabı. Klasik aşk hikayelerinden.

      Sil
  5. Konusu klasik olsa da seviyorum bu tarz kitapları. Eğer denk gelirsem okumak isterim.

    Kitaplarını nerede satıyorsun? Ben elimden çıkarmak istediğim kitapları Ukitap'ta satıyorum ama farklı önerilere de açığım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule;
      keyifli okumalar canım.
      Tatlım facebook, instagram ve letgo üzerinden satıyorum.

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Gülşen - Bangır Bangır

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?