Ana içeriğe atla

Sinem İşler - Denize Karşı 2 Kitap Tanıtımı

Bitti dediğiniz yerden yeniden başlar hayat ve ışıkla bezer yürünen yolu.
Deniz ve Şahin, mantıklarının kılavuzluğuna sığınıp yaralarının devasını birbirlerinde ararlarken evliliklerinin aşkla taçlanacağını beklemiyorlardı.

Aşk, şimdiye kadar yaşadıklarının ödülü olan bir güneş gibi doğacaktı evliliklerine.

Deniz, Murat'a anne ve Şahin'e eş olmayı öğrenirken geçmişin yaralarını saracak, kendi çocuk yanını iyileştirecekti. Şahin ise onda bir kadının ne kadar eşsiz olabileceğini keşfedecekti.

Denize Karşı 2, size anne ve aile olmayı sorgulatıp naifliğiyle yüreğinizi okşayacak.

Basım Yılı : 2018

Sayfa Sayısı : 384

Müptela Yayınları

Yorumlar

  1. Böyle romanları seviyorum. Hayatın içinden ve herkesin yaşayabileceği durumları anlatıyor ve bir şekilde de yol gösterici oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabia Serteli;
      Evet hayatın içinden kitaplar aslında daha çok şey katıyor insana.

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Sinan Akyüz - İncir Kuşları

Merhabalar Boşnak bir kızın hayat hikayesini anlatan Sinan Akyüz'ün İncir Kuşları romanında Bosna savaşında yaşananlar tüm çıplaklığıyla yansıtılıyor.

Ömür İklim Demir - Kum Tefrikaları

 

Buket Tabur - Deniz Kızı Yosa

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Aşkın Nur Karataş Röportajı

Merhabalar Günün adı pazartesi olmuşsa demek ki yazar röportajı yayın zamanıdır. Bugünkü konuk yazarımız Aşkın Nur Karataş. O zaman bu keyifli röportajla sizleri baş başa bırakalım.

Füsun - Bir Olur Da Beni Ararsın

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim.