Ana içeriğe atla

Beni Özleyin Anacım, Bye!...

Merhabalar

Son zamanlarda hayatımızda bazı değişiklikler oluyor.
Bu nedenle bir süre buralarda olamayacağım. Bu süreçte Zuzu elinden geldiğince sizlerle olacak. Buraya yeniden geri dönüş tarihim henüz belli değil. Umarım kısa bir zaman sonra sizlerle olabilirim. 

Gerekli değişiklikleri ayrıntılarıyla geri döndüğümde sizlere açıklayacağım. Bazı durumlar henüz netleşmediğinden şu anda açıklamam sanırım çok da doğru olmayacak. Burayı, sizleri çok özleyeceğimi biliyorum ama mecburi bir ayrılış bu da. Elden gelen bir şey yok.

Buralarda yokken herkes kendine iyi baksın. 

Sevgili Oya Başar'ın da dediği gibi; "BENİ ÖZLEYİN ANACIM, BYE!..."

Yorumlar

  1. Dönüşünü bekliyor olacağız :))

    YanıtlaSil
  2. İşlerinde kolaylık dilerim, hayırlısıyla gel bekliyoruz <3

    YanıtlaSil
  3. sizi özleyeceğiz Beyda hanım..Dönüşünü bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. Değişiklikler olumlu yönde olsun inşallah, görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
  5. Kolay gelsin, umarım kısa sürede dönersiniz. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. aaaa çabuk olsun ama dönüş

    YanıtlaSil
  7. çabuk dönün, hakkınızda hayırlısı olur herşeyin inşallah...

    YanıtlaSil
  8. Umarım bu ayrılık uzun süreli olmaz. Yeni durumunuz hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  9. Güzel şeyler olsun umarım. Döndüğünde buralarda olacağız, sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Dönüşünü bekliyoruuum :)

    YanıtlaSil
  11. Her şey gönlünüze göre olur umarım, en kısa zamanda görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  12. Çabuk dönün özletmeyin kendinizi. Görüşmek üzere :)

    YanıtlaSil
  13. müdürüm öncellikle umarım bir sıkıntı yoktur. Dönüşünüzün hızlı olması dileği ile saygılar.

    YanıtlaSil
  14. Herkese Beyda adına çok teşekkürler. Beyda'nın dönüş tarihi maalesef belli değil. Bu süre zarfında ben Zuzu blogdayım. Beyda'ya hepinizden selam ileteceğim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Delicia Black - Önyargı

Merhabalar Temmuz ayı hediyeleşme etkinliğindeki kitap kardeşime giden kitaptı Delicia Black Önyargı. Her zaman olduğu gibi kitabı okuduktan sonra gönderdim.

Fazıl Hüsnü Dağlarca - Saadet

Füsun - Bir Olur Da Beni Ararsın

Merhabalar Şimdi diyeceksiniz ki bu Füsun? Nereden çıktı? Füsun Tokyürek şarkıcı Nalan Tokyürek'in nam-ı diğer Of Aman Nalan'ın kardeşidir.

Mr. President Kimdir?

 

Funda Kınalı - Sevda Dedikleri 2

Merhabalar Hızır Ali ve Melek'in hikayesi Sevda Dedikleri -2- de son sürat devam ediyor. İlk kitap çok kötü bir yerde bitmişti ve oradan devam ediyor. (Ağlamaktan içim çıkmıştı.)

2 Günlük Yoncalı Kaçamağı

  Merhabalar Eskilere göre bayram, yenilere göre tatil kavramı olan bayramlar bizim içinde tatil kavramına giriyor. Her ne kadar 3 günlük bayram tatili olsa da; biz yine de kendimizi atacak bir yerler bulduk ve soluğu tatilde aldık.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Efe Elmas - Pan Bize Ne Mesaj Veriyor?