Ana içeriğe atla

Sebastian Fitzek - Kıymık Kitap Tanıtımı

ALMANYA’NIN 1 NUMARALI POLİSİYE YAZARINDAN NEFES KESEN BİR GERİLİM ROMANI
HEYECANI HER SAYFASINDA YAŞACAĞINIZ KIYMIK’TA BİR SONRAKİ SAYFA İÇİN SABIRSIZLANACAKSINIZ

HAYATINIZIN EN KÖTÜ ANILARINI HAFIZANIZDAN SİLEBİLECEK OLSAYDINIZ, YAPAR MIYDINIZ? PEKİ YA YANLIŞ GİDEN BİR ŞEYLER OLURSA?

Marc Lucas hayatında yaşayabileceği en kötü şeyi yaşar: Kendisinin sebep olduğu bir trafik kazasında karısını ve doğmamış çocuğunu kaybeder. Kazada yaralandığı zaman ensesine batan kıymığı her an hissediyor, ama gerçek yaraları daha derinde.

Hayatı her geçen gün daha katlanılmaz hâle gelirken bir ilanla karşılaşır. Yeni bir deney için bir Psikiyatri Kliniği travma geçirmiş gönüllüler aramaktadır.

Korkunç anıların pençesinde kıvranmadığınız bir hayat düşünün. Marc Lucas, bunun son şansı olduğunu anlar; artık karısını ve bebeğini unutması gerekiyor. Sonsuza dek. Ancak gerçek dehşet geçmişinde değil, geleceğinde yatmakta. Hastanedeki ilk testleri yaptırıp evine döndüğünde dünya artık onu unutmuş gibidir. Anahtarları kapıyı açmaz, kapısının üzerinde yabancı bir isim vardır ve kapı açıldığı zaman korkunç bir kâbusa uyanacaktır.

“Fitzek akıcı, yürek burucu ve derin bir üslupla yazıyor. Kitaplarının etkisinden son sayfayı bitirdikten çok sonra bile kurtulamıyorsunuz.”
-John Katzenbach

Basım Yılı : 2011

Sayfa Sayısı : 352

Pegasus Yayınları

Çevirmen : Firuzan Gürbüz

Yorumlar

  1. Genelde bu tarz kitapları çok severim.Bu da baya ilgi çekici duruyor😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buzlar Kraliçesi;
      Yazarın güzel kalemi var. Keyifli okumalar :)

      Sil
  2. Tam bir trajedi. Böyle eserleri okurken içim parçalanıyor. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. süper bir konu okumalıyım ben bunu teşekkürler canım sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel kurgusu var kitabın. Filmi çekilebilir, gerçi kıymık diye bir film vardı ama o eski ve konusu da aynı değil tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duo Diyet;
      Evet türü gerilim polisiye. Filmde olur aslında:)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Gizem Bilici - Ateşkes

Merhabalar Gizem Bilici'nin kalemi ile tanışmam  Gönülçelen  kitabını hediye eden bir arkadaşım sayesinde olmuştu. Yakın zamanda Ateşkes kitabını da çok merak ettiğimden okumak istedim. 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Tarihte Bugün 13 Mart

 

Monica Mccarty - Aziz

Merhabalar İskoç hikayelerine merak salmama neden olanlara selam olsun diyerek başlayalım.

Tay 2: Ebabil Takımı

 

Tarihte Bugün 14 Mart