Ana içeriğe atla

Bitenler & Geri Dönüşüme Gidenler 60

Merhabalar

Geçenlerde biten ürün yazıma bir yorum geldi.
Biten ürünleri geri dönüşüme gönderin diye. Aslında geri dönüşüme gönderiyorum ama yazı başlığını çöpe gidenler olarak yazdığımdan yanlış anlaşıldığını düşündüm. Bundan sonra yazı başlığını bitenler geri dönüşüme gidenler olarak değiştirerek sıradaki biten ürünlerimize geçiyorum.


Arko Classic El Kremi. Bu ürünü çocukluğumdan bu yana çok severim. Çantaya atmak içinde oldukça ideal. Fiyatı da çok uygun. Elimdeki kremler bittiğinde yeniden alırım. Kokusuna bayılıyorum.


Splat Blackwood Siyah Diş Macunu. Bu ürünü keşfettiğimden beri başka diş macunu kullanmaz oldum. Ancak son zamanlardaki fiyat artışlarından sonra fiyatı coşmuş durumda. İndirimli hali bile çok yüksek. Bu nedenle elimdeki stoklar bittikten sonra fiyat uygun değilse başka bir markanın ürününü alırım.


Mendiva Gözlük Temizleme Mendili. Bu ürünü severek kullanıyorum. A101 Mağazalarında dönem dönem satılıyor. İndirim döneminde yeniden stoklarım. Elimde bitmek üzere. 


Yver Rocher Gençleştirici ve Yenileyici El ve Tırnak Kremi. Ürünün çok ağır bir yapısı yok. Uyguladıktan sonra yapış yapış bir his bırakmıyor. Ancak yıkadıktan sonrada etkisi uzun süre etkili değil. Çantaya atmak için ideal. Bu ürün bana alışveriş sırasında hediye olarak verilmişti. Aksi takdirde para verip ürünü almazdım. Fiyatı daha uygun başka el kremleri de var. 


Loreal Elseve 6 Mucizevi Yağ Besleyici Saç Bakım Kremi. Bu üründen kaç kutu bitirdim bilmiyorum. Yapısını ve özellikle kokusunu çok seviyorum. Saçlarıma da iyi geliyor. Yeniden alacağım ürünlerden.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Bakımlı ve güzel günleriniz olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Gözlük mendili benim de favorim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine Öztürk;
      En son arkadaşım çok zam geldiğini söyledi ama elimde stok olduğundan ben henüz almadım.

      Sil
  2. Arko krem beni biraz eskilere götürdü. Uzun zamandır kullanmıyorum. Kremi biraz zor sürülüyor artık daha ince ve yumuşak kremler tercih ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duo Diyet;
      Evet sürümü zor ama kokusu için alıyorum. Çocukken de çok severdim. Şu yaşımda halen daha aşığım :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024

 

26 Nisan 2024 Cuma Altın Fiyatları