Ana içeriğe atla

A.G.Riddle - Atlantis Geni / Kökenin Gizemi 1 Kitap Tanıtımı

70.000 YIL ÖNCE, İNSAN NESLİ TÜKENMENİN EŞİĞİNE GELDİ. 
NASIL HAYATTA KALDIĞIMIZI KİMSE BİLMİYORDU. 
ŞİMDİYE DEK...
Antarktika açıklarında bir araştırma gemisi buzula gömülü esrarengiz bir yapı keşfeder. Varlığını hayal dahi edemeyecekleri bu gizemli gömü onları insanlık tarihinden de eski, büyük bir labirente sürükleyecektir. Binlerce yıl saklı kalmış bu yerin insan yapımı olması mümkün değildir ve bu keşifle insan evriminin bir sonraki adımına geri sayım başlamıştır; insanlık ya evrimleşecek ya da yok olacaktır. 

Dr. Kate Warner Endonezya’daki bir laboratuvarda hayatının en büyük keşfini yapmış, otizmin tedavisini bulmuştur. En azından bulduğunu sanmaktadır. Ama buluşu hem kendisi hem de insan türü için göründüğünden çok daha tehlikelidir; insan evriminin sonraki aşamasını başlatıp dünya nüfusunun %99,9’unu yok etme riski taşımaktadır. 

Zamana karşı yarışan Kate, Atlantis Geni’yle ilgili gerçeğin peşine düşer. Genç kadın attığı her adımda binlerce yıllık bir komplo teorisinin ve kendi geçmişinde saklı gizemlerin derinlerine inecektir. İnsanın kökeni hiç de göründüğü gibi değildir ve gelecek, Kate’in vermesi gereken tek bir karara bağlıdır… 
  
İNSANLIĞIN KADERİNİ BELİRLEYECEK SAVAŞ BAŞLADI. 
Atlantis Geni, insanlığın kökenine kadar inen bilimsel bir gizem hikâyesi. Kökenin Gizemi üçlemesinin ilk kitabının çok satmasının sebebi hemen anlaşılabiliyor. A. G. Riddle, genetik bilimi ve tarihten faydalanarak insan türünün 
kurtuluşunu kaleme almış.” 
Seriousreadingcom

Basım Yılı : 2018

Sayfa Sayısı : 568

Pegasus Yayınları

Yorumlar

  1. heeey yaaa kürk mantolu madonnayı duymadığını sölemişsin yaaaa ülkemizde en sevilen en çok okunan en çok basılan ve satılan roman yaaa. hep birinci her yerde. zweig gibi :) mutlaka oku yaaa. müthişli romaan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Duymadım değil okumadım. Kütüphanemde iki tane var :)

      Sil
  2. İnsanların gelecekle ilgili evrimlerini anlatan eserleri çok severim. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    İslam inancına göre, bir gün kıyamet dediğimiz olay vuku bulacak ve Cenab-ı Hakk'ın belirlediği senaryoya göre her şey son bulacak. Tanıtımını yaptığınız bu roman da herhalde bilim kurgu grubuna giren romanlardan olsa gerek. Henüz gizemi çözülmemiş ve yapı olarak evrimleşmeye müsait olan insan hakkında her şey düşünülebilir.
    Bu güzel ve ilginç kitap tanıtımınız için teşekkür ederim. Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  4. severim böle kitapları,gizem dolu,spiritüel..😊

    YanıtlaSil
  5. Çok enteresan bir konusu varmış :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?