Ana içeriğe atla

Kapı Önü Dedikoduları - Kasık Dekoltesi Trendi

Merhabalar

Sabah yeni bir trend başlamış diyen bir arkadaşımdan mail aldım.
Nasıl bir trend acaba? diye düşünerekten, yine ne popüler oluyor deyip linki tıklayıp sayfayı açtığımda resmen başımdan aşağı kaynar sular boşaldı. Hemen sayfayı kapattım ve kendime gelmem uzun zaman aldı.

Kadınların ve erkeklerin kasık dekoltesi artık trendmiş. Plajlarda erkeklerin sadece malum yerinin üstünü kapatacak, arka kısmını ise tamamen açıkta bırakacak şekilde bir mayo tasarlanmış ve şimdiden çok talep görmeye başlamış. 

Kadınlarda da durum değişmiyor. Ön tarafında örtüp örtmediği belli olmayan ufacık bir kumaş parçası var ve avret yerleri resmen açıkta. Buna da kasık dekoltesi deniyormuş. Bir çok manken, oyuncu ve ünlüler bu trende şimdiden uymaya başlamışlar. 

Kimsenin giyimine kuşamına karışmıyoruz ama "ibadette gizlidir, kabahatte" derlerdi büyüklerimiz. Böyle trend yerin dibine batsın. Hiç giymeseydiniz daha iyiydi. Bunu da yakın zamanda ülkemizde görürsek hiç şaşırmayalım. Zaten şu ana kadar giydikleri şeyler neredeyse çıplaklık boyutundaydı. Fakat artık iş iyice ayyuka çıktı. Normal vatandaş yapsa bunu edepsiz, namussuz, arsız ve daha buraya yazmaya dilimin varmadığı bir çok terimle itham edilirdi toplumda. Ama nedense ünlüler yapınca "yakışıyor kerataya" yada frikik verdi deniliyor. Hiçbir şey bulamazlarsa adına moda deyip peşlerinden milleti sürüklüyorlar.

Her zaman söylerim. Çıplaklık meziyet değildir. Hele ki bu kadarı hiç değil. Azıcık insanda utanma olacak ki; böyle giyinmesinler. İnsanlarda artık utanma da kalmadı.

Yeni notta görüşmek üzere. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Reziller ve bunu Türkiye de trend yapanlara ne demeli edebim müsaade etmiyor verip veriştireceksin onlara!
    Hayvanları bile Rabbim tüy ya da pullayarak derisini örtmüş ama onlar insan olamaz ne oldukları belli! her biri ŞEYTAN!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine Kaya;
      Aynen öyle canım. Maalesef her şeyi moda diye önümüze sürüyorlar ve bizlerde çok güzelkendimize empoze ediyoruz. Rabbim sonumuzu hayretsin.

      Sil
  2. Zannediyorum ki artik ahlak ve edep ile ilgili yasalar olmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiremithanem;
      Kesinlikle olmalı. Yoksa durum hiç de iyiye gitmior maalesef :(

      Sil
  3. Giyimde bir saygıdır. Herkes özgür fakat saygı çerçevesinde olması gerektiğini düşünüyorum, uç noktalara taşındığı zaman ne hoş bir görüntü ne hoş bir kültür çıkıyor ortaya... Bana kalırsa hiç bir şey uçta yaşanmamalı açıklık kapalılık kültür siyaset... Her şeyin saygısı ve adabının daha mülayim olması gerektiğini düşünenlerdenim. Ne diyelim Allah herkese mantık versin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okumaya Gel;
      O kadar çıplaklık meziyet değil. İnsan edebini kaybetmemeli.

      Sil
  4. Moda diye neler oluyor ya,insanlar çıplaklığa böyle böyle alıştırılıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Su'nun Harikala Diyarı;
      Maalesef ki öyle canım.

      Sil
  5. ayol yaa böyle de trend mi olur te allam :)

    YanıtlaSil
  6. Bu nasıl bir trend ya bir bu kalmıştı. Yine kendisini bilmeyenler giyer ...

    YanıtlaSil
  7. Moda,reklam derken insanlığımızı kaybediyoruz yavaş yavaş yazık çok yazık😏

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

Mimlendim ve Mimledim 21 - Küçük Bir Mim

Merhabalar Sevgili  Feri Peri ,  Ece Abla  ve  İzel Tolu  Küçük bir mim yapmışlar ve beni de mimlemişler sağolsunlar. Ben bu sıra hangi yazıya yetişeceğime karar veremediğim için yazılar gecikmeli olarak geliyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hemen sorulara geçiyorum.

İçeriklerim Kopyalanıyor

Bugün  Kitaplara Kaçanlar  bloğu ile içerik çalınması ile ilgili konuştuk ve bunun üzerinden çok geçmeden benim içeriklerimin otomatik olarak kopyalandığını tesadüfen fark etmiş bulunuyorum.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Sürücü Belgesi ve Sağlık Raporu Sorunsalı

Merhabalar Ehliyet yenileme dönemi başladı bilindiği üzere. 2020 yılına kadar mevcut ehliyetlerimizin değiştirilmesi gerekiyor ve bu süreçte ehliyet yenilemek adına yeniden sağlık kontrolünden geçerek sağlık raporu almak şartı var.

Mimlendim ve Mimledim 38 - 2018

Merhabalar Derdimiz Hayat  bloğunun sahibi hazır 2018 yılını bitirdiğimiz şu günlerde çok güzel bir mim başlatmış.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Keşf-i Blogger Etkinliği

Merhabalar Sevgili  Edischar  çok güzel bir blog keşif etkinliği başlattı.

Yılbaşı Hediyeleşme Etkinliği Hediyelerim

Merhabalar Dün bir anda gelen ve günümü güzelleştiren bir kargo ile geldim. Sevgili Masal Zehra 'nın yılbaşı hediyeleşme etkinliğine katıldım ve Sevgili  Burası Hayal Kahvesi  bloğunun sahibi Ebemkuşağı ile eşleştim. Öncelikle bu güzel eşleşme için çok mutluyum. 

Ece Evren - Geçmişten Gelen Adam Kitap Tanıtımı

Merhabalar Haydi toplanın yamacıma. Sizlere çok güzel bir haber vermeye geldim.  Kitap sitelerinde yeni çıkan kitaplara bakarken bir de ne göreyim? Hepimizin sevdiği ve saydığı sevgili  Ece Abla  yeni bir kitap çıkarmış.