Ana içeriğe atla

Takas Var Kitap Etkinliği Gelen ve Gidenler

Merhabalar

Son iki haftadır yine oldukça yoğun şekilde takas yapıyorum.
Aynı şekilde gün kitaplarımı da göndermeye devam ediyorum. Sizlere yaptığım takasları ve gönderdiğim kitaplarla geldim bugün. Hadi o zaman önce benim gönderdiklerim ile başlayalım. 

Klasikleri İş Bankası Kültür Yayınlarından okumak istediğimden ve bu kitaplar bana hediye geldiğinden takas yoluyla bu kitapları vermek istiyordum. Çünkü Hasan Ali Yücel Klasiklerini tamamlamaya kararlıyım. İnşallah yakın zamanda hepsini tamamlayabilirim. Bu nedenle Dostoyevski Karamazov Kardeşler ile Netoçka Nezvanova ile Tolstoy'un Anna Karenina kitaplarını takas yoluyla elimden çıkardım.


Ayrıca Safiye Çetinkaya-Eylül Vurgunu, Aleyna Daşkıran-Kumaştan Kalbe, C.L.Palker Milyonluk Serisi ve V.C.Andrews-Çatı kitaplarını takasla yeni sahiplerine gönderdim. 



Anton S.Makarenko Yaşam Yolu serisini daha önce duymamıştım ama okuyucu yorumları çok güzel olunca takasta sahip olma şansına sahip oldum. 


Sadık Yalsızuçanlar-Vefa Apartmanı, James A.Levine-Mavi Defter ve Jed Rubenfeld Bir Cinayetin Psikanalizi yine duymadığım kitaplardan. Ama yorumlardan okumam gerektiğini görünce yine takasta güzel bir alışveriş yapmış oldum. 

Shelley Coriell Kasap ve Jennifer Armentrout Ölene Dek Beraberiz okumak istediğim kitaplardı. Kavuştuğum için çok mutluyum.



Son olarak John Katzenback-Sıradaki Sensin ve Lee Child-Asla Geri Dönme gün grubundaki arkdaşlarımın istedikleri kitaplardı ve kendilerine gönderdim. 


Son iki hafta yine bereketliydi. Güzel takaslar yaptım. Kitapların yeni sahipleri keyifle okusunlar inşallah. Bana da keyifli okumalar o zaman.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Güzel ve kitaplarla dolu bir hafta sonu sizlerin olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Ne güzel bir yöntem .Ben sevdiğim kitapları pek elimden çıkaramıyorum.Zaman zaman yeniden okuyorum.Ama tabi biriken kitaplar da kocaman bir sorun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cam Güzeli;
      Sevdiklerimi bende vermiyorum. Ama bir kez okuduğum ve çok hoşuma gitmeyen, yer kaplamasına da gerek olmayanları da tutmuyorum canım :)

      Sil
  2. harika bir yöntem gerçekten bu örnek davranışınızı taktir ettim. Kütüphanemde ki kitaplarım elimde parçalanıyorlar kitapla işim bittiği zaman genel de onunla ilgili notlarımı bir ajandam var ona yazar sonra diğer ajandama içinden kesinti notlar alırım öyle değişik huylarım olduğu için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şiirler güzel sözler;
      O da farklı bir yöntem. :) Benim kitaplarım hiç parçalanmaz. Bir iki kişi dışında okuması için maalesef kimseye vermiyorum. Tekrar okumayacaklarımı da elden çıkarıyorum :)

      Sil
  3. 😊😊 kitaplarla dolu bir ay olmuş ne güzel duymadığım yazarlar var bakacağım hemen..

    YanıtlaSil
  4. bu etkinliği seviyorum bir gün bende katılacağım tabi saygılar

    YanıtlaSil
  5. Kitaplar çok güzel. *-*
    Özellikle Anna Karanina ve Karamazov Kardeşleri merak ediyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğçe;
      İşkültür yayınlarından okumanı öneririm canım. Bende daha okumadım:)

      Sil
  6. Kitap takasi iyi fikir 😄

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?