Ana içeriğe atla

Fatma Erdek - Emanet Kitap Tanıtımı

"Ne yazık ki aşkın hakkı, hukuku yoktu.
Adaleti, şirazesi, terazisi yoktu. Kimi kibrit çöpü kadar kısa yanıp sönerken, kimi bir ömür sürüyordu. Birbirine benzemiyordu hiçbiri. Kimi büyük tutkular ve delice arzularla sarsıyordu insanı… Kızıl bir ateşin damgasını vuruyordu değdiği yere. Kimi kalbe huzur estiren, uyumlu, olgun bir melteme benziyordu. Yorgun ömrün son huzur durağı oluyordu."

Hayatını, çocukluk ve gençlik yıllarına damga vuran bir aşkın gölgesinde sürdüren siyasetçi Berhan Dağlıca ile oğlunun yolları acı bir olayla yeniden kesişir ve hiç beklemedikleri bir anda pişmanlıklarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Bu gecikmiş hesaplaşma onlar için bir son durak mı, yoksa yeniden başlamak için bir şans mıdır?

Basım Yılı : 2017



Sayfa Sayısı : 400 


Ephesus Yayınları

Yorumlar

  1. fatma erdek nermin yıldırım nihan kaya sevinç çokum, işallah bu yazarların bütün kitaplarını okuyceeem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deeptone;
      Fatma Erdek iki kitabını okudum. Güzel kalemi var.:)

      Sil
  2. İlk defa duyuyorum kitabı. Hüzünlü bir his bıraktı bende okuyunca.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birpembesever;
      Beyda'da var bu kitap. Beraber okuyacağız inşallah:)

      Sil
  3. Hic okumadigim bir yazar merak ettim 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Piyasalarda Bugün: 22 Ocak 2025

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

Emek Hırsızlığında Son Nokta

Merhabalar Nasıl sinirliyim anlatamam. Beyda'nın Kitaplığı topluluğunda az önce karşılaştığım durum fazlasıyla sinirlerimi yerinden oynatmaya yetti.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Bir Sebzelik Hikayesi

  Merhabalar Fotoğrafını gördüğünüz sebzeliğin hikayesini anlatacağım bugün sizlere.

Yollardan Manzaralar

Merhabalar Oldum olası yollarda fotoğraf çekmeyi çok severim.

Kara Cuma (Black Friday) ve Alışveriş Çılgınlığı

Merhabalar Bugün kara cuma. Amerikalıların deyimiyle de black friday.

Közlenmiş Kapya Biber Çekirdeği Nasıl Çıkar?