Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 55

Merhabalar

Uzun zamandır bitenler yazısı yazmadım.
O zaman bugünü bitenlere ayıralım ve haydi hemen başlayalım.


Dove Salatalık Özlü Sıvı Sabun. Bu sıvı sabunu market promosyonunda indirimli olarak aldım. Yine olsa yine alırım. Özellikle mutfakta elleri çok güzel şekilde temizliyor ve kuruluk hissi vermiyor. Herkese tavsiye ederim. Yapısı kremsi ve çok güzel.


Nivea Fresh Natural Deodorant. Normalde Nivea ürünlerini severim ama bu deodorant ile anlaştığımı söyleyemem. Bir daha almam. Kokusu çok kalıcı değil. Pudralı yapısı olmadığından leke yapmamasını sevdim.


Rexona Shower Fresh Roll On Deodorant. Kısaca koltuk altı rolonu. Bu ürünü bayıla bayıla kullanıyorum. Tek sevmediğim tarafı sabun kıvamında olduğundan giysilere bulaşma yapıyor. Özellikle koyu renklilerde sıkıntı olacak bir ürün. Fakat korumasını beğendiğimden yeniden alacağım. 


Rexona Shower Fresh Deodorant. Bu üründe yine koku ve performans olarak bayıldığım ürünler arasında. Fakat rolondaki sıkıntı bunda da mevcut. Pudralı bir ürün olduğundan maalesef ki koyu kıyafetlerde iz bırakıyor. Ancak yazın beyaz kıyafetlerle ter kokusunu önlemede oldukça başarılı bir ürün. Yeniden alacağım ürünlerden tavsiye ederim.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Güzel sağlıklı ve bakımlı bir gün dileğiyle.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Rexona severek kullandığım bir deodorant şu sıvı el sabunu bir bakayım 😊 teşekkürler canım benim sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sessiz kaldım;
      rexona candır:) Sıvı sabunda güzeldi canım. Sevgiler :)

      Sil
  2. Dove, rexona ve nivea.. Hep kullandığım ürünler.. Yeni ürünlere yer açılsın.:)

    YanıtlaSil
  3. Kullandigim ve tekrar aldıklarından her biri

    YanıtlaSil
  4. Rexona deodorantlarını ben de seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. hepsi de benim de beğenerek kullandığım ürünler...teşekkürler canım...sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. babaannemin takvimciği;
      sende iyi günlerde kullan canım :)

      Sil
  6. Arada kullanırım ben de Rexona deodorantları.

    YanıtlaSil
  7. Rexona her daim herkesin favorisidir...

    YanıtlaSil
  8. Bitenler ve çöpe gidenler yazınızı beğendim şuan axe kullanıyorum arkadaş fabrikasında çalışıyor arada bedave getiriyor o yüzden :)

    YanıtlaSil
  9. Dive kremleri severim ama deodorant pek kullanamam 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Prof. Dr. Fevzi Köksal, Hasan Gümüş - Mühendis Teknolojisi ve Fenciler için Nanofizik ve Nanoteknoloji

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Atık Pil Nedir? Nasıl Muhafaza Edilmelidir?

  Merhabalar Oğlumla geçen gün biten saatin pilini değiştirirken oğlumu denemek için elimdeki atık pili çöpe atmasını söyledim.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Şermin Yaşar - Büyüdüm Ben!

 

Michel Tournier - Anahtarlar ve Kilitler / Kısa Düzyazılar

 

Tarihte Bugün 19 Nisan

 

Günün Âyet-i Kerimesi