Ana içeriğe atla

Aylem Güngördü - Gizemli Erkek Avcısı

Merhabalar

2018 yılının son kitabı Gizemli Erkek Avcısı. 
Külkedisi'nin Zayıflama Hikayesi'ni okuduktan sonra vakit kaybetmeden devam kitabı olan Gizemli Erkek Avcısı kitabına geçtim. Seri kitaplarda ara vermekten hoşlanmıyorum. Kaldı ki kitap çok heyecanlı bir şekilde bitmişti. Devamını okumazsam çatlardım. 

Okumayanlar için birazcık ilk kitaptan anlatmam gerekiyor ki, bu kitabı anlayabilesiniz. Öykü'nün patronunu tavlamak için başvurduğu bir kitap vardı ve yazarı da Gizemli Erkek Avcısı'ydı. Tabii ilk kitabın sonunda bu kişinin kim olduğu ortaya çıkıyor ama bunu tabii ki de size söylemeyeceğim. 

Seçil haricinde herkes bu kişinin kim olduğunu bilirken, Gizemli Erkek Avcısı Öykü'nün bıraktığı köşe yazarlığı boşluğunu erkekleri tavlamakla ilgili yazıları kendisi ile doldurur. Köşe yazıları çok tutmuşken, Gizemli Erkek Avcısı'nın yazdığı Erkekleri Tavlama Sanatı kitabı da bir şekilde Seçil'in eline geçince olaylar karışmaya başlar. 

Seçil Tolga'nın kardeşi Baran'dan hoşlanmaktadır. Ancak bazı nedenlerden dolayı kendisine açılamaz. Hayatı boyunca kimseye güvenmez ve bir çok kez darbe yediği içinde erkekleri sadece gönül eğlencesi olarak görür. Kimseye kalpten bağlanmaz. Aşık olmaz. Tabii ki Baran'a kadar da durum böyledir. Baran'ı her gördüğünde aklı başından gider, ama bir o kadar da Baran yasak elmadır. Ondan uzak durması da gerekmektedir. 

İlk kitaptan tanıdığımız Seçil ve Baran'ın hikayesi Gizemli Erkek Avcısı. Seçil ilk kitapta boğmak istediğim karakterlerden. Kadında resmen özgüven patlaması vardı ki bu kitapta da devam etti. Bazı yerlerde kendisine hak verdim, bazılarında ise çok kızdım. Ancak bir kadın olarak hayata karşı güçlü duruşunu da takdir ettim.

İlk kitapta olduğu gibi bu kitapta da köşe yazılarına ayrıca yer verilmesi güzeldi. Kitabın ambiansına çok uygundu. Baran ilk kitapta da favorimdi ki, bu kitapta kendini çok güzel şekilde gösterdi. Çok eğlenceli, zeki ve çok da yakışıklı bir karakterdi. 

Devam kitaplarında önceki kitaptaki karakterleri okumayı çok seviyorum ve yazar burada da hepsine yer vermiş sağolsun. 

Yazarın akıcı ve eğlenceli bir kalemi olduğundan kitabın bittiğini anlamıyorsunuz. Sanki daha olsa okuyacakmışsınız gibi bir hisse kapılıyorsunuz. Aslında bu eğlenceli hikaye biraz daha uzun olabilirdi ama tadında kalmış böyle de güzeldi.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Kalbinizin prensi ya da prensesi sizi bulsun.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

EROS, KENDİ KAZDIĞI KUYUYA DÜŞERSE…

Özgür ruhlu, sert, alaycı ve iş arkadaşlarının deyimiyle “tam bir cadı” olan Seçil Kaya, erkeklerin önünde diz çökmesine alışıktır. Çünkü o seçilmez, sadece seçer. Üstelik uzun ilişki denen şey asla ona göre değildir.
Yine de her zor kadını dize getirecek bir şövalye çıkar.
Seçil’in karşısına da o şövalye çıkmak üzeredir: Baran.
Baran’la karşılaştıktan sonra, hissettiği şeylerin adını koymakta zorlanan Seçil, yardım almaya karar verir. Çalıştığı dergideki köşe yazısında okuduğu Gizemli Erkek Avcısı, Seçil’in aklındaki soru işaretlerinin cevabını verebilecek gibi görünmektedir. Ancak Seçil bu cevaplara hazır mıdır?

Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 280

Nemesis Kitap

Yorumlar

  1. Ben de serileri ara vermeden okumayi severim canim merak ederim yoksa 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya;
      Seriler seri okunmalı ama bazen yapamıyorum :)

      Sil
  2. Merak ettim şimdi seçilin bilmediği sizin bildiğiz gizemli avcı herkes kafa dengini bulsun prenses ve prensleri sallayın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sessiz Haykırış;
      Hahahahha ama herkesin gönlünün sevdiği prensi ya da prensesidir ki:)

      Sil
    2. Evet siz de haklısınız bulana kadar öyledir :)

      Sil
  3. Güzel kitaplardan bir tane daha paylaştığınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Faklı kitapları da okumalıyım..konusu guzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel;
      Öncesinde Külkedisi'nin Zayıflama Hikayesini okumayı unutma canım :)

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Deep;
      Evet. İlk kitabı da güzeldi. Külkedisi'nin zayıflama hikayesi:)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?