Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 53

Merhabalar

Sanmayın ki bende bitenler bitti. Daha o kadar çok ki, sıkmamak adına ara ara yayına alıyorum. Bu yazımızda neler bitmiş? Hadi bakalım.

 

Komili Islak Havlu. Bu havluyu daha önce de bitenlerde yazmıştım. Kapak kısmından çok hoşlanmasam da, kapaklı ıslak havlu bulamadığım zamanlarda alınabilir. Ancak yeni keşfettiğim ıslak havludan daha memnun olduğum için mecbur kalmadıkça yeniden alınmayacak.



Flormar Nude Göz İçi Kalem. Bu ürünü severek kullanıyorum. Asansörlü olduğundan kullanımı da kolay. Ancak yaz dönemlerinde daha çok tercih ediyorum. Kış döneminde siyah göz kalemlerimi bitireceğimden bir süre sanırım almayacağım.


Flormar Nail Enamel Dryer. Yani kısaca oje kurucu sprey. Bu spreyi çok uzun zaman önce almıştım. Ama kullanımında şöyle bir detay var. Ojeyi sürdükten sonra bir süre bekliyorsunuz. Sonrasında bu spreyi sıkıyorsunuz. Birincisi ben o kadar bekledikten sonra, zaten ellerimi soğuk suyun altına tuttuğumda da aynı performansı alabiliyorum. İkincisi o süreyi bekletmeme rağmen yine de ojeyi tam anlamıyla kurutmuyor. Bir yere çarptığınızda ya da elinizle kontrol ettiğinizde oje maalesef bozuluyor. O kadar para verip, üstüne performans alamadığım bir ürün. Bu nedenle de yeniden almayacağım.


Alix Avien 156 numara Nar Çiçeği oje. Bu ojeyi senelerdir kullanıyorum. Rengini çok seviyorum. Alix Avien'in oje yapılarına ve fırçalarına zaten bayılıyorum.  Rengi ise her türlü kıyafetinizle uyum sağlayacak türden. Yeniden alacağım ürünlerden.


Pastel Nude Buff 759 numara oje. Pastael'in nude serisini hem yapı, hem de fırça olarak gerçekten çok sevdim. Buff rengi de çok güzel. Yine her kıyafetle kullanabileceğiniz bir renk. Yeniden alınacaklar arasında. 


Golden Rose Rich Color 137 numara oje. Bu ojeyi arkadaşım bana hediye etmişti. Rengini sevdim ancak illaki alırım dediğim ojelerden değil. Zaten şu anda da üretimi yok. Denk gelirse alırım ama çok ayılıp bayıldığımı da söyleyemem.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, soğuk hava da içinizi ısıtacak bir pazar gününüz olsun. Kitap okumaya devam.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Teşekkürler Beydacık👍🌷🤚

    YanıtlaSil
  2. Bazen bir ürün çok iyi çıkıyo yendien alacak oluyorum.Bir türlü önceki gibi verim olmayınca sinir oluyorum.Sizde de oluy mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel Özer;
      Olmaz mı? hiç. Bir öncesinde ayıla bayıla kullandığım ürünü, bir sonra ki kullanımım da yerin dibine sokacak duruma geliyorum. Bazen kullandığımız ürünlerin içerikleri, bazen de bünyesel dönem farklılıklarından kaynaklı bir durumlar ortaya çıkabiliyor maalesef :(

      Sil
  3. nar çiçeğiiii ne güzel renk yiaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Çok iç açıcı bir renk. Bayılıyorum resmen :)

      Sil
  4. A great post! <3
    I am following you and we invite you to me
    https://milentry-blog.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler, ojeleri deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  6. Spreyde bekleme olayı saçmaymış gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ümran Tuncer;
      Bekleyeceksem ne diye para verip sprey alayım ki? Saçma gerçekten.

      Sil
  7. netflix diye bir ayrım yok yaa. netflix var evet ama bütün dizileri nette var. yani bu dizileri nete koyuyorlar. netflix ile konuştum telefonda. yayınlanan her dizi aynı anda hemen nette de oynuyor. o zaman dedim, neden ayda beş lira alıyorsunuz ki. sanırım para kazanmak için reklamlardan filan hem netflix kanalın da hem de guguldaki sitelerde var bütün netflix dizileri ve belgeselleri :) gugula "netflix belgeselleri izle" yazarsan, veya dizinin adını "captive izle" veya herhangi bir filmi, "stepmom izle" dersen bir dolu siteden izleyebilirsin her bir diziyi veya filmi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Ben bir de şunu duymuştum. Netflix'e üye olunca çıkarken çok sıkıntı yaratıyorlarmış ve abonelik iptalinde geç giriş yapıp, kart bilgileri olduğundan dolayı da sürekli çekim yapıyor ve iade etmiyorlarmış.

      Sil
    2. aman boşver üyeliki :)

      Sil
  8. örnekler vereyim.

    http://www.belgeselce.com/rehine-captive-yeni-belgesel-dizi.html

    https://dizipub.co/dizi/evil-genius/

    bunlar, yeni yazdığım iki belgesel diziyi izlediğim siteler.

    https://dizimag6.co/you

    https://yabancidizi.org/dizi/kidding

    bunlar da kidding ve you izlediğim siteler. dizilab, dizimag, dizison, diziist gibi birçok site var. bütün diziler, filmler bu sitelerde. sen filmleri nerden izliyorsun? aynı siteler işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nette varsa bulurum ben o zaman sıkıntı yok :)

      Sil
    2. herşey var yaaaa. bir sitede yoksa öbüründe var. yakında arama ustası olursun sen deee :) bulamazsan söle bana :) bak ben mesela, ahlat ağacının ilk bölümünü buldum, henüz ikincisini bulamadım, film 3 saat da :)

      Sil
  9. Flormar in spreyini merak ettim 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?