Ana içeriğe atla

Aslıhan Akagöz - Çirkin Güzel Aşka Uyanış

Merhabalar

Çirkin Güzel serisinin ikinci kitabıyla devam ediyoruz.
İlk kitabı pek sevememiştim. İkinci kitapta karakterlerin artmasıyla biraz daha okunabilir hale geldi ama bu bile maalesef kitabı kurtaramadı. 

İlk kitapta Melike ve Çağrı yollarını ayırmış, herkes kendi yoluna gitmişti. Çağrı bir mektup bırakarak Melike'ye evlilikleri boyunca yaptığı davranışların nedenini açıklamıştı. 

Melike mezun olduktan sonra babasının şirketinin başına geçer. Bir şirketle anlaşma yapan Melike, görüşme için İzmir'e gittiğinde o şirkette Çağrı'nın da çalıştığını öğrenir ve bundan sonrasında olaylar gelişmeye başlar. 

Zaten kitabın adından da anlayacağınız üzere, ikinci kitap Melike ve Çağrı'nın kavuşma hikayesini anlatıyor. Çağrı'nın gerekçesi ne olursa olsun aldatma olayını ben hiçbir şekilde kabul edemezdim. Melike her türlü kocasını kabul etti. Tamam Çağrı'nın kendi açısından gerekçeleri vardı ama bu karısını aldatmasını gerektirmez. 

Kitabın sonunda Çağrı'nın Melike'ye karşı korumacı bir tavır içine girip, aşk böceğine dönüşmesini de anlamadım. Bir insan bir anda nasıl bu kadar değişebildi? Melike'de kitap boyunca "Çağrı" dedi, başka bir şey demedi.

Selin'i ilk kitapta da sevememiştim ama bu kitapta hepten sinir oldum. Her ne kadar arkadaşının çektiği acı için tavır almış olsa da, bir yerden sonra durması gerekirdi ki, bunu da bir yerde şükür ki Melike yaptı. 

Kitapta Selin'in ağabeyi Selçuk ile avukat Vedat'ın da mutluluk hikayelerini okuyoruz. Açıkçası iki kitapta da tek sevdiğim karakterler, Vedat, Mehmet, Selçuk ve onların aşklarıydı. Onların aşklarını okusak daha çok hoşuma giderdi.

Aslıhan Akagöz'ün Senden Bebek İstiyorum kitabını sevmiş biri olarak, maalesef bu seriyi sevemedim. Keşke daha kısa tutularak yazılsaydı. Bu kadar detay olmasaydı.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Mutlu ve kitaplı bir cumartesi günü olsun.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

"Bir daha kimsenin seni benim üzdüğüm gibi üzmesine izin verme" diyerek Melike'nin hayatından çıkıp gitmiştir Çağrı. Gitmenin hiçbir derde çare olamayacağını bile bile kendine başka bir şehirde yeni bir hayat kurmuştur. O hayatta Melike'nin olmaması ise en büyük eksiğidir...

Melike ise henüz ayrılığın acısını atlatamadan sevdiği adamın mektubuyla derinden sarsılmıştır. Yüreği Çağrı'nın peşinden gitmek için can atarken, o mantığını dinleyip aşkından vazgeçmeyi seçmiştir lakin günler ve geceler boyu duyduğu o yoğun özlemi dindirebilmeyi hiçbir şekilde başaramamıştır.

Sonra bir gün genç çiftin ortak bir kararla ayırdıkları yolları, kaderin oyunuyla aynı noktada tekrar birleşir...

Geçmişin acılarını unutup birlikte yeni bir başlangıç yapmaları mümkün olacak mıdır? Peki ya aşk bir yolunu bulup tekrar iki yürekte o en saf haliyle var olmayı başarabilecek midir?

"Seni ömrümün sonuna kadar beklerim. Bu zamana kadar nasıl beklediysem, bir o kadar daha beklerim. Yeter ki sen bana gelmekten hiç vazgeçme."

Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 420

Optimum Kitap

Yorumlar

  1. okumayız tımams beeee :)

    YanıtlaSil
  2. Kitabin kapagi jojo moyes in kitaplarini hatirlatti 😊

    YanıtlaSil
  3. Başlık dikkat çekici okumak lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel Özer;
      İlk kitabı da var. Yeşilçam tadında :)

      Sil
  4. Aldatmalı kitaplardan uzak duruyorum Bir ara hangi kitabı okusam aldatma üzerineydi artık uzak durma kararı aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep Çankaya;
      Konu güzel işlendiğinde okunabilir ama devam kitabı olanlar da genellikle sakız durumu söz konusu oluyor.

      Sil
    2. Maalesef öyle, aşk kitapları seri olmasın zaten :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Borsada Kredili İşlem Nedir?