Ana içeriğe atla

02.11.2018 Yver Rocher Alışverişim

Merhabalar

Geçtiğimiz günlerde Yver Rocher'den yeni kampanyalarıyla ilgili mesaj geldi.
Uzun zamandır Yver Rocher ürünlerimi kullanıyorum ve oldukça da memnunum. Fiyat olarak değerlendirildiğinde pahalı olabilir ancak kimyasal içerikli ürünlerinde zararlı olduğunu düşünürsek, sonuçta verdiğimiz paraya değeceğini düşünüyorum. Tabii bu markanın her ürününü sevdiğim anlamına da gelmiyor. Yanlış anlaşılmasın. Beğenmediklerimi zaten yazıyorum. Gelelim neler aldığıma. Bu arada ürünler fazla görünebilir ancak şöyle bir açıklama yapayım. İki tane kartım var. Biri mağaza, diğeri internet. İkisinde de farklı kampanyalar vardı ve elimdeki ürünler azaldığından değerlendirmek istedim. Bana kalırsa güzel bir alışveriş oldu.

Yver Rocher Saç Dökülmesine Karşı Şampuan. Severek kullandığım bir ürün. Tavsiye ettiğim herkes saç dökülmesini azalttığını söyledi. Sürekli alacağım. 


Yver Rocher Nar-Pembe Meyveler Duş Jeli. Kokusu hoşuma gitti. Ama asıl oğlum çok ısrar etti. Kıramayıp aldım. Kullanımdan sonra performansı ile ilgili yazarım.


Yver Rocher Vanilya Duş Jeli. Bu ürünü sanırım daha önce kullanmadım ama vanilya kokusunu sevdiğimden aldım. 


Yver Rocher Peeling Etkili Yüz Yıkama Jeli. Bu iki ürün kartlarda tanımlı olan hediyelerimden. Vaatleri arasında cildin yaşlanmasına etki eden faktörlere ve cildin yaşlanmasını hızlandıran ve artıran dış etkilere karşı savaşması, İçeriğinde bulunan mikro tanecikler sayesinde cildi makyaj izlerinden ve kirden arındırması ve cildin daha canlı bir görünüm kazanması var. Elimde başka ürünler olduğundan kullanmaya başlamadım. Kullandığımda yorumlarım. 


Yver Rocher Detoks Etkili Saç Peelingi. Bu ürünü mağaza görevlisi ısrarla almamı istedi. Saçlarımda boya olduğundan ve her gün yıkandığından yıpranmış durumda. Bu ürünün etkili olacağını ve kendisininde kullandığını söyledi. Umarım söylediği gibi saçlarımda etkisini görebilirim. Haftada birkaç kez şampuanlama öncesinde ıslak saç diplerine uygulanıp durulanıyor ve sonrasında da şampuan kullanılıyor. 


Yver Rocher Detoks Etkili Saç Güzellik İksiri. Bu üründe yine alışverişime hediye olarak verildi. Umarım güzel bir üründür. Suyu arındırma özelliğine sahipmiş. Dış etkenlerden yıpranmış saçların tekrar canlanmasını sağlıyormuş. Durulama suyuna ilave edilip kullanılıyor ve sonrasında saç bol suyla durulanıyormuş.


Yver Rocher Zeytin-Turunç Duş Jeli. Bu ürünü daha önce de defalarca kullandım. Çok memnunum. Kokusu hafif.


Yver Rocher Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Uyku Bakım Kremi. Bu ürünü de yine mağaza görevlisi önerdi. Gece tamamen kurutulmuş saça diplere gelmeyecek şekilde uygulamak gerekiyormuş. Saçları bu şekilde sabaha kadar besleyip, onarıyormuş. Haftada birkaç kez uygulanıyormuş. Bir kez uyguladım. Fena değil ama birkaç kez kullanımdan sonra etkisi daha net görülür.


Yver Rocher Detoks Etkili Şampuan. Her ne kadar dökülmeye karşı şampuan uygulasam da arada saçıma şok etkisi yapmak gerekiyor. Madem bu kadar detoks ürünü aldım. Birde şampuanını deneyeyim dedim. Yıpranmış saçları canlandırma özelliğine sahipmiş. Umarım iyi gelir.

Ürünlerin hepsine 252,00.-TL ödedim. Bizim evde şampuan ve duş jeli maalesef çok tüketildiğinden bu kadar fazla ürün var. Bitenler kısmında ürün deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Bakımlı günler.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Güzel günlerde kullanın 😊 Yves Rocher benimde sevdiğim duzenli olarak bazı ürünlerini kullandığım bir marka 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslı Ergüven;
      Canım çok teşekkürler. Güzel ürünleri var :)

      Sil
  2. Merhaba :) Daha önce hiç yves rocher kullanmadım. Benim için güzel bir bilgi oldu. Özellikle saç peelingini merak ettim. Kullandıktan sonraki yorumunuzu merak ediyorum. Yine böyle yıptanmış elektriklenen ince ve zayıf saçları canlandırmak için kullandığınız ürünler varsa öğrenmek isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakura;
      Ben kullanıyorum. İçeriklerini seviyorum. Aşağıdaki linkten saç bakım rutinimi okuyabilirsiniz. Sevgiler :)
      https://beydaninkitapligi.blogspot.com/2017/05/sac-bakm-rutinim.html

      Sil
  3. Bu bir çılgınlık:)) Pek de albenili renkler;mazeretiniz de göz önünde bulunduruldu;az bir ceza kesildi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güven Serin;
      Çok teşekkürler. Ama uzun zaman bir şey almayacağım. Aslında aylık almak yerine ben birkaç aylık almış oluyorum. Hemen hemen aynı şeye geliyor :)

      Sil
  4. heey ya kitap da kozmetik de çok pahalı nasıl alabiliyorsun yaa bu kadar kitap ve kozmetiki bana da öyretsenee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      İndirimleri takip ediyorum :)

      Sil
    2. heeeey seni yorum yaparken görmek çok güzeeel. son bikaç haftadır pek yoksun bloglardaaaa pek yorum yapmıyosun arkadaşlarımıza sevindiiim tekrar başlamana blog okumayaaa oleeey :)

      Sil
    3. Deep;
      Bu sıra benim işler karışık. Evde nete giremiyorum. Oğlum sınavlar nedeniyle sürekli bilgisayar başında ders çalışıyor. İş yerinde vakit buldukça yorum yazmaya çalışıyorum. Daha kendi bloğumda cevap veremediğim yorumlar var. Fırsat buldukça cevap veriyorum. Kendi bloğuma bile yayın girmek için işyerimdeki boşlukları değerlendiriyorum. Blog okumayı çok istiyorum ama işyerinde zaman kısıtlı olunca herkese yetişemiyorum maalesef:(

      Sil
    4. olsun yaaa üzme ki canını. zaten yetişilmez hiçbir zaman blog okumaya yorum yapmaya. bak rahatlat ki biraz kendini. yani, az yayın yap. yani günde bir yayını geçme de keyifle yaz oku yaniiii. çok sık yazı koyuyon bazen. bu da seni gerer yani. yetişemezsin. yaniiii huzurla keyifle yap işteee yazmayı okumayıııı. ay üzülme diye sölüyom bak :)

      Sil
    5. Yazılarım o kadar çok ki inanamazsın. Bazen bir de aralara mimler ve fuarlar giriyor. Bu nedenle de günde birden fazla yayın oluyor. Halen daha geriden geliyorum. Düşün güncele henüz ulaşamadım. Gezi yazılarım var ama çoğu bekliyor.:::::::::(((((((( Yazmak beni rahatlatıyor ama işte zaman meselesi. Hafta sonu mesela oğlumun kurslarından hiç bloğa bakamıyorum. Önceden ayarladığım yayınlar devreye giriyor.

      Sil
    6. anlıyorum. bana kalsa ben de günde birkaç öykü yazarım. aylarca yazsam kafamdakileri bloga aktarmaya yetişemem. bazen her gün iki yazı yazayım diyorum öğlen ve akşam. ama sonu gelmiyor bu isteğin :) yetişemezsin ki kendinee :) bitmez isteklerin bak. bence günde bir yap rahatla. kontrolünde olsun blogun yanii :) hem yazılarına yetişemezler arkadaşlarımız da. ideal olanı günde bir yazıymış. blog ustalarımız öyle diyo valla :) ama sen bana bakma. madem çok yazın var bak. yazılarını arada bir günde 2-3 koy. mesela bir hafta filan koy hepsini içini boşalt :) yani normalde günde bir yap. arada çok dolunca bol bol koy. böyle gider buuuu :)

      Sil
    7. Evet maalesef sonu yok ama nefes alırken yazabildiğim kadar yazayım istiyorum. Bu arada sen blog röportajı için halen bana dönmedin. Mail atalı yıl oldu:)

      Sil
    8. heeeeey tamam geldiiiii hihihi :)

      Sil
    9. yazdım gönderdiiiim kikiriki :)

      Sil
  5. Iyi günlerde kullan canim 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?