Ana içeriğe atla

Kitapyurdu Platin Günü Kampanyası

Merhabalar

Çoğunuzun bildiği gibi ben bir kitap kurduyum ve bu durumdan da oldukça memnunum.
Hemen her gün kitap sitelerinde alacağım kitapların fiyatlarını araştırırım ve kampanyaları karşılaştırırım. Bu sabah gelen bir maille resmen gözlerim yuvalarından çıktı. Zira Kitapyurdu sadece 24 Eylül 2018 Pazartesi gününde geçerli olan çok güzel bir kampanyaya imza atmış. Son zamanlarda yapılan en güzel kampanyalardan biri. Bende bu kampanyayı bende sizlere duyurmak istedim. Detaylarını aşağıda vereceğim kampanyayı sizlerde kaçırmayın. Belki de alacağınız kitaplar diğer sitelerden çok daha uygun fiyata gelmiş olur. Zira ben şu anda pazartesi gününü şu anda iple çekiyorum. 

Kampanya Koşulları:
  • 24 Eylül 2018 tarihinde, 00.01 - 23.59 saatleri arasında mevcut ve yeni tüm kitapyurdu.com üyeleri Platin Üyelik avantajlarından faydalanabilecektir.
  • Mevcut Kitapyurdu indirimlerine ek olarak, ürünlerin %80'inde ekstra %10 indirim uygulanacaktır.
  • Kampanya süresince oluşturulan tüm siparişlerden 2 kat puan kazanılacaktır.
  • Türkiye içi, 25 TL ve üzeri ilk siparişte kargo ücretsiz olacaktır.
  • Bonus, Maximum ve World kredi kartlarına 4 aya kadar taksit imkanı sunulacaktır.
Sizlerde bu güzel kampanyada güzel kitaplar almak için alarmlarınızı kurun ve kampanyayı kaçırmayın.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kitaplı ve bol okumalı günleriniz olsun. Sağlık ve mutluluk yakanızda olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Gizem Bilici - Ateşkes

Merhabalar Gizem Bilici'nin kalemi ile tanışmam  Gönülçelen  kitabını hediye eden bir arkadaşım sayesinde olmuştu. Yakın zamanda Ateşkes kitabını da çok merak ettiğimden okumak istedim. 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Tarihte Bugün 13 Mart

 

Monica Mccarty - Aziz

Merhabalar İskoç hikayelerine merak salmama neden olanlara selam olsun diyerek başlayalım.

Tay 2: Ebabil Takımı

 

Tarihte Bugün 14 Mart