Ana içeriğe atla

04.09.2018 Babil.Com Kitap Alışverişim 1

Merhabalar

Bende bu sıra yine kitap alma aşkı coştu. Kendime engel olmazsam evden kovulmam an meselesi sanırım. Neyse kovulana kadar yolu var. O zaman bakalım neler almışım?
Bengü Havva Keskin'in Gitme Sana Aşık Oldum kitabını okumuş ve anlatım tarzını çok beğenmiştim. Yeni çıkardığı kitabın özellikle ismine ve kapağına vurulduktan sonra açıkçası kendimi frenleyemedim ve hemen aldım. Okudum ve yorumu da önümüzdeki günlerde gelecek. Fiyatı : 32,64.-TL

Güneş Demirel'in daha önce bir kitabını okumuştum ve elimde iki kitabı daha vardı. Ancak son çıkardığı kitaplarını almamıştım ve satışları tükenmeye başladığından sepete ekledim. Fiyatı : 17,50.-TL

Babil.Com'dan alışveriş yapmayı gerçekten çok seviyorum. Her defasında gönderdikleri defterler sayesinde çantama not defteri almak zorunda kalmıyorum. Ayraçlarını da unutmayalım tabii ki.

Bu alışverişime toplam 50,14.-TL ödedim.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Okumalı bir pazar günü olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?