Ana içeriğe atla

Sevgili Doktoruma...

Herkese Merhaba

Yepyeni bir şiirle sizlerin karşısındayım. Bu şiiri hasta olduğum için doktora gidip muayene olduktan sonra eve gelip yazdım.
Biliyorum uzun bir cümle oldu. Daha öncelerde bildiğiniz gibi arkadaşıma "Geçmiş Olsun" şiiri yazmıştım. Bu şiirde ona benzer bir şiir ama bu şiir arkadaşlarımdan birine değil sevgili doktoruma yazdığım bir şiir oldu. Hadi şiire geçelim.
                                            
SEVGİLİ DOKTOR

Sen,dertlere deva,
Hastalara şifasın.
Bizi sağlığımıza kavuşturan sensin.
Bize karşı güler yüzlü olan sensin.

Bize hastayken sen baktın,
Başımızda sen bekledin,
Bizimle sen ilgilendin,
Sana sonsuz teşekkürler olsun.

Yeni şiirlerde görüşmek üzere.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Aslında bu şiiri kahren yazdı diye düşünüyorum :)

      Sil
  2. Sağlıkçılara şiddetin uygulandığı bu dönemde bu şiire çok sevindim.Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. 😂😂pardon ! Yaş kaç acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğlum yazmıştı yıllar önce. Onun paylaşımı. Ortaokula gidiyordu o dönemde:)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Okul Kayıtlarında Adres Doğrulama Başladı

   

Ortak Öykümüz (Mim)

Merhabalar Sevgili  Berlin Berlin  başlatmış olduğu ortak Öykü miminde  Akan Zaman  bloğunun sahibi Halil Bey beni mimlemiş. Çok teşekkürler. Öykü çok güzel devam ediyor ve bakalım benim sıramda ben neler eklemişim hikayeye. Keyifli okumalar.

Deeptone - Sade ve Derin

Merhabalar Deeptone kim? derseniz "Blog dünyasının kalbi" derim.

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.