Ana içeriğe atla

Bir Tatilin Daha Sonuna Geldik

Merhabalar

Malum bir haftadır sesim, soluğum çıkmıyordu. Acaba Beyda bir haftadır nerelerdeydi? 
Tabii ki ailemle birlikte bir haftadır tatildeydik ve bugün tatilden döndük. Bizi bıraksalar ömür boyu denizin olduğu her yerde kalabiliriz ama hayat şartları malum. Çalışmak gerek.

Bu bir haftalık tatil her ne kadar kendimize gelmemizde yeterli gelmese de, (son bir kaç ayda çok zorlu günler atlattık) yine de kafamızı biraz toparlayabilmek (özellikle ben), kendimizi biraz daha zor günlerin etkisinden kurtarabilmek adına iyi geldi. 

Tatil boyunca ilk defa bu kadar uzun süreli olarak denize girdim. Sonuçları acı olsa da (Teleme peyniri gibi olmak çok zor) bu sene denizden çıkasım gelmedi. Şezlongda üç kitap bitirdim. Otelde gerçekleştirilen aktivitilerden sadece iki gece şöyle izlemiş olmak için gittik. Kafam dolu olduğundan açıkçası çok tat vermedi. Onun dışında akşamları eşimle sohbet etmeyi çok özlemişiz. Saatlerce konuştuk. Bu sohbetler çok iyi geldi.

Bloğuma tatil boyunca sadece yorumları yayımlamak adına girdim. (Sizler tatil boyunca önceden ayarlanmış yazılarımı okudunuz) Yorumlarınız için teşekkür ederim. Fırsat buldukça hepsine cevap verip, blog ziyaretlerime kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. Bu arada bloğumu ve sizleri çok özledim.

Kısacası ben yeniden buralardayım. O zaman yeniden hoşgeldim :) 

Yorumlar

  1. Allah aşkına benimde üzerime biri tatil fırlaatsın yeterrr bi mola istiyorum Rabbim🤲🏻🙄😁Hoşgellldiiinn ohhh sefan olmuş Beyda abla... hiç kıskanmadım yo yooo😁💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay inşallah canım seninde üstüne tatil değil tatiller yağsın :) Hoşbuldum şekerim. Özlemişim buraları :)

      Sil
  2. Sadece tatil yaparak, otelleri vb konaklama tesislerini değerlendirerek çalışmak hayalimdeki iş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyle bir dünya yok. Olsa da çok uçlarda :)

      Sil
  3. oh en keyiflisii otelde dinlenmeeek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otelde dinlenmek çok güzel. Gezmeli turları ve tatilleri de seviyoruz ama yazın gittiklerimizde otel tercihimiz. Eşim işinden dolayı oradan oraya gezmektense dinlenmeyi tercih ediyor. Bedenen çalıştığı için haklıda :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Borsada Short Pozisyon

 

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.