Ana içeriğe atla

Aşkın Nur Karataş - Mücevher

Merhabalar

Aşkın Nur Karataş'ın Soğuk Serisinin ikinci kitabı Mücevherle bu seriye veda ediyoruz. İlk kitabı okuyanlar biliyor ama bilmeyenler için söyleyelim Zaina ve Nikolay bir dönemeçteydi.
Her ikisi de bu dönemecin iyi olduğunu düşünüyordu. Fakat ortaya çıkmamış sırlar bitmemişti. Zaina Nikolay'ın tüm her şeyini bilmek isterken, Nikolay ise sırları ortaya çıktığında Zaina'yı kaybetmekten korkuyordu. Peki bundan sonrasında Zaina ve Nikolay'ı nasıl bir gelecek bekliyordu?

İkinci kitabı ilkine göre daha çok sevdiğimi söylemeliyim. Düğümün çözüldüğü bir kitap olmasının yanı sıra Nikolay'ın ağzından düşüncelerini öğrenmek güzeldi. Kitapta öğretmen Stephan, Maks ve Vladimir'i ise ayrı sevdim. Seri kitap olduğundan ilk kitap Kartanesi okunduktan sonra bu kitabın okunması gerekiyor. Bu seriyi sevdim. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumaya ve yeni yerler keşfetmeye devam. Kendinize vakit ayırın ve hadi bugün bir kitaba merhaba deyin.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

-Sonunda evine ve özgürlüğüne kavuşan bir kızın mutlu masalı.-
“Önemli olan seni olduğun gibi sevecek birini bulmak. Güzel, çirkin, iyi, kötü… Bunları önemsemeyen ne olursa olsun sana dünyanın en değerli mücevheri gibi davranacak birini…
Zaina onu bulmuştu… Tabi istediği onu bulmak değildi başta istediği sadece özgür olmaktı aşık olmak değil. Aşık olmanın en büyük özgürlük olduğunu da zamanla anladı.
Şimdi ise istediği şey özgür olmak değil, sadece Nikolay’ın sevgisi ve o sevgiye de sahip… “Ben o kocaman evrene aşık olan ufacık yıldızım. Onunla aynı yerdeyim ama bir o kadar da uzağım onun bir parçasıyım ama onun sırlarına sahip değilim.
Peki, sevdiğiniz adam hakkında bilmediğiniz şeyler olması insanı ne derece etkiler?
Nikolay’ın sırları Zaina için artık can sıkıcı bir hale bürünmüştü. Etrafında ki gizem bulutu artık onu boğuyordu en kötüsü ise sevdiği adam hakkında herkesten daha az şey biliyor oluşuydu.
Zaina bu sırları öğrendiğinde cesur davranıp Nikolay’ın yanında kalmaya devam edecek mi? Nikolay tehlikeli dünyasında kabul ettiği mücevherini korumayı başarabilecek mi?
Kaderin bu iki kalbe çizdiği yolun kalanı tüm heyecanlıyla devam ediyor.
“Bana kendimi değerli hissettiriyorsun. Bu çok hoşuma gidiyor.” Gözlerindeki o ışıltı silindi.
“Sen zaten çok değerlisin Zaina. Sen benim en nadide mücevherimsin ve bana özelsin.”

Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 352

Parola Yayınları

Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.