Ana içeriğe atla

Karneni Göster Kitabını Al

Merhabalar

Hadi çocuklarımıza çok güzel bir haber vereyim bugün. Hem de o kadar güzel bir haber ki, hem motivasyon olsun. Hem de yaz boyunca eğitici bilgiler olsun. Hem de karnelere süper hediye olsun. O zaman buyurun.
İşbankası her yıl olduğu gibi bu yılda "Karneni Göster, Kitabını Al" kampanyasıyla gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Bu yıl yine ilkokul ve ortaokul öğrencilerine çok eğlenceli bir kitap basmışlar ve "Robotlar Hapşırabilir mi?" kitabıyla Bilim Yolunda Eğlenceli Adımlar serisine bir yeni kitap daha eklemişler. Bu güzel kitabı almak için yapmanız gereken tek şey karnenizle birlikte İşbankası şubelerine gitmek. Hepsi bu kadar. Karşılığında yukarı da fotoğrafını gördüğünüz güzel kitap sizlerin olacak. 

Bana kitap bir gün önceden geldi ama iyi de oldu. Sizlere gösterme ve duyurma şansına nail oldum. 

Hadi o zaman yarın sevgili çocuklar ve büyükler. Çocuklarınızla birlikte karneyi aldıktan sonra İşbankası şubelerine hücum edin. Bu güzel karne hediyesinden sevgili çocuklarınızı mahrum etmeyin. 

Yeni yazılarımda görüşene kadar, tüm sevgili öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum. Yeni sezona kadar dinlenin. Eğlenin ama en önemlisi de okumayı ihmal etmeyin. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. İş Bankası bunu her yıl yapıyor gerçekten çokta güzel oluyor keyifle okusunlar çocuklar inşallah hayır benim kardeşim lise sonda yoksa alirdim gidip 😊😁🌸emeğine sağlık canım benim sevgiler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşbankası bu konuda çok başarılı ve istikrarlı. Yeğenlerin vardır belki. Onlar alabilir. Ben teşekkür ederim. Sevgiler canım :)

      Sil
  2. Okuyan çocuklar okuyan büyükler demek ne güzel kampanya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet süper bir kampanya. Okumayı desteklemek gerek.

      Sil
  3. Güzel bir duyuru olmuş.Tabi ki biz de duyuralım bunu :)

    YanıtlaSil
  4. oo abla çok sağol ben kardeşlerime söyleyeyim bunu.Çok seviyorlar kitap okumayı :D

    YanıtlaSil
  5. Umarım iyi düşünülmüş bu kampanya çok çok uzun yıllar sürsün. Kitap okuma alışkanlığı ne kadar küçük yaşta kazanılırsa, ileride o kadar kalıcı olur hatta nesillere aktarılır. Bizim sevgi dolu nesillere ihtiyacımız var. Bunun temelini kitaplar oluşturacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda bayağıdır devam eden bir kampanya. Umarım devam eder. Okumak en önemli şey. Okuyanlara destek olmak gerek.

      Sil
  6. Çocuklar için hediye demek, muhteşem ötesi bir varlığa sahip olmak demek. Bu yüzden İş Bankası'nı tebrik ediyorum. Kitap okumayı sevmeyen bir çocuk bile, bunu hediye olarak aldıktan sonra kesinlikle onun için bir değeri olacak ve okuyacağına inanıyorum. Dün oğlumun sınıfı öğretmenleri ile birlikte okul çıkışında dondurma yemeye gitti. Dondurmacı her çocuğa birer top dondurma ekstra hediye etmiş. Ama çocuklar yedikleri bütün dondurmanın değil, ekstra hediye edilen küçük bir top dondurmanın sevincini yaşadılar. O zaman anladım ki, çocuklar için hediye demek, sahip olduklarından daha küçük bile olsa, daha değerli demekmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle öyle. Bende hatırlıyorum küçükken böyle ekstra hediyeler çok değerliydi. Çocukları hayata hazırlarken teşvik gerçekten çok önemli.

      Sil
  7. Çocuklar için harika birşey bu. :)

    YanıtlaSil
  8. hehe çok tatlı düşünceee :)

    YanıtlaSil
  9. Geldim, gördüm, okudum..Çok ta öz ve güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Naime Özeren - 23 Nisan

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Bedelli Sermaye Artırımı Nedir?

 

Bir Yaprak Sarması Meselesi