Ana içeriğe atla

Haziran Ayı Kitap Hediyeleşme Etkinliği

Merhabalar

Kitap Sevenler Klubü'nün her ay düzenlediği kitap hediyeleşme etkinliği hediyem bu ay Ankara'dan eşleştiğim çok tatlı bir arkadaşımdan geldi.
Bendeki bu kitap açlığı ne olacak bilemiyorum. Kitapla ilgili her türlü etkinliğe katılmış buluyorum kendimi. 

Verdiğim listedeki kitaplardan biriydi Kerime Şimşek'in Karaca kitabı. Bu etkinliğin en güzel yanlarından biride verdiğiniz listeden hangi kitabın gelecek olduğunu bilmemiş olmanız. İstediğiniz kitapları söylüyorsunuz. Ne çıkarsa bahtınıza.

Sevgili etkinlik kardeşim sağolsun ayraç ve kahve bulunan bir de paket eklemiş yanına. Kesene bereket canım.

Halen bir kitap yada etkinlik kardeşiniz yoksa hemen edinin. Bu güzelliklerden mahrum kalmayın.

Mutlu ve huzurlu bir pazar günü geçirmeniz dileklerimle.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Keyifli okumalarınız, hediyeleşmeleriniz olsun.

    YanıtlaSil
  2. İyi okumaşmalar canım :))

    YanıtlaSil
  3. Keyifli okumalar dilerim size. En güzel hediyedir kitap.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle en güzel hediye kitap. Teşekkürler canım :)

      Sil
  4. Bu kitabı bende çok gördüm. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  5. Hangi kitabın geleceğini bilmemek insanı daha da heyecanlandırır herhalde. İyi okumalar sanaa. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım. Verdiğin listeden hangisinin geleceğini bilmiyorsun. Tahmin ediyorsun ama ettiğin çıkmıyor. Çok heyecanlı. Teşekkürler canım :=)

      Sil
  6. heeey ya bir dolu bilmediğim yerli yazar var ne güzeeeel ne çok okuncak şey vaaar ne güzeeel :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Cevdet Pişkin - Rüzgarla Gelen Hüzün

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Erol Köker Kimdir?

 

Yerdeki Süper Yıldızlar

 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Aksaray Tüm Okullar Listesi

 

Fuat Baray - Diz Çökmeyen Çocuk

Fatih Murat Arsal - Nefretten Sonra

Merhabalar Natalia gençliğinin baharında babasının ölümü ile hayatta tek başına kalır. Bir yabancının evlerine gelip babasıyla konuşmasından sonra babası kendini öldürür. Babasının ölmeden önce Natalia'den istediği tek şey vardır. Tamer denen o adamdan intikamını alması.