Ana içeriğe atla

Fatih Murat Arsal - Aşk Başka Bir Şey Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Fatih Murat Arsal kitaplarına düşkünlüğümü bilmeyen kalmadı sanırım. Geçenlerde sosyal medya da sevgili Fatih Hocam yeni kitabının yazımını bitirdiğini ve yayınevine teslimini yaptığını bildirmişti. 
Açıkçası bu paylaşımdan sonra bu kadar kısa sürede kitabın basılıp, ellerimize ulaşmasını beklemiyordum ama oldu. Çünkü Fatih Hocam 04 Nisan 2018 tarihinde yayınevine yolladığını duyurmuştu. Aradan geçen yirmi gün içerisinde Ephesus Yayınları süper bir hızla çalışmış ve Fatih Hocam'ın yeni kitabı Harun ve Işıl'ın hikayesi Aşk Başka Bir Şey'in basımını tamamlayarak 27.04.2018 Cuma günü raflardaki yerini almasını sağlamış. Ephesus Yayınlarını bu büyük hızlarından dolayı çok tebrik ederim. Kitap şu anda da ön siparişte. Hafta sonu Antalya'daydım ve İdefix'te kargo bedava maili gelince her ne kadar telefondan net kullanma özürlü olsam da büyük uğraşılar sonucunda hemen kitabın siparişini verdim. Cuma günü kitap çıktığında hemen kargo edilirse süper olacak. O zaman buyurun tanıtım bültenine. Fatih Hocam çok teşekkürler. Kalemine sağlık. Şimdiden okumak için sabırsızlanıyorum.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumalara devam. Yeni yerler keşfedin. Gülümseyin. Anı yaşayın. Hayata dair notlar alın.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Sorumsuzca yapılan bir kaza, neredeyse bir aileyi tamamen yok etmişti.

Geride kalan genç adamın yüreğine kazınan yaralar, vücuduna mühürlenenlerden çok daha fazlaydı.
Kaybettiklerinin büyüklüğü karşılığında, doğal olarak intikam istiyordu. Ve karşısına cesurca çıkan bu güzel sarışın, onun öfkesinin hedefi oluverdi.
Genç kadın ailesine o kadar düşkündü ki hiçbir şart onu yolundan geri çeviremezdi.
Korkup geri adım atmadığı gibi, fedakârca intikamın yönünü değiştirdi. Kardeşi için yapabileceklerinin sınırı her ikisi için de şaşırtıcıydı.
Çaresizliğe sınır olmadığında, sınırsız bir bilinmeyene kucak açılır.
Belki de çaresiz acıların ilacı sınırsız bir aşktır.
İntikam isteyen yaralı bir adamla kaderi değiştirmek isteyen inatçı bir kadının, imkânsız bir aşka sürüklenişini soluksuz okuyacağınız birFMArsal romanı daha!


Basım Yılı : 2018

Sayfa Sayısı : 480

Ephesus Yayınları

Yorumlar

  1. Bende sevinçle karşıladım bu yeni kitap haberini. Yorumunuzu da bekliyorum. Ben bir ay kitap almayayım dedim. Bu ay kitap günü bendeydi. Her yer yeni kitap oldu. Ama bu haberler geldikçe almadan dur bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yakında evden kovulacağım. Ben o sözleri kaç defalar kendime verip bozdum. Ne olacak böyle bilemiyorum :)

      Sil
  2. Hiç okumadım onun kitaplarına.Bir ara göz atmalıyım :)

    YanıtlaSil
  3. Duymadigim bir yazar. Yabanci yayinlari kütüphanede daha kolay bulabiliyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları