Ana içeriğe atla

23.İzmir Kitap Fuarı 14 - 22 Nisan 2018

Merhabalar

Canım İzmir'e selam olsun. İzmir'de Tüyap destekleriyle bu yıl 23.sü gerçekleştirilecek kitap fuarındayız.
Fuar 14 Nisan 2018 Cuma günü başlayacak olup, 22 Nisan 2018 Pazar gününe kadar sabah 11:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Sadece fuar kapanış günü saat 19:00'da sona erecek.

Fuar Uluslararası İzmir Fuar Alanı'na (Kültürpark) kurulacak.

Fuar adres: Zafer Mahallesi 840.Sokak Fuar Alanı No:2 35410 Gaziemir/İZMİR

Fuar etkinlik takvimi, detaylar, yazar ve şair imza günlerine http://izmirkitapfuari.com/ web adresinden ulaşabilirsiniz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, okumaya devam. Fuar gezin. Yeni yerler keşfedin ve hayatı yaşayın. Gülümseyin. Hayırlı Cumalar.

Hoşçakalın.


Yorumlar

  1. ben unutmustum punu,hatırlatma için teşekkr ederim..bi aksilik olmazsa,fırsatm olursa bi ara gideyim artik..emeğinize sağlik..🙂

    YanıtlaSil
  2. İnşallah gidebilirsin canım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Teorik Eşleşme Nedir?

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Halil İbrahim Daysal - Misal

 

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Zeynep Kutsal - Bilmeceler Gezegeni

 

Peyniraltı Edebiyatı Dergisi

  Merhabalar Peyniraltı Edebiyatı Dergisi kitap alışverişim sırasında hediye olarak gönderilen bir dergiydi. Benim gibi meraklı olabilecek kişiler için dergi içeriğini ve yayımlanan bir kaç şiiri paylaşıyorum. 

Fatih Murat Arsal - Gecenin Gölgesinde

 

Eşref Vakti Kimdir?