Ana içeriğe atla

Mevlid Kandilimiz Hayırlara Vesile Olsun

Merhabalar

Bugün günlerden çok güzel bir gün. Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V.) doğum günü.
Rebîul-evvel ayının 11. ve 12. günleri arasındaki gece Mevlid Kandilidir. Bütün insanlara gönderilen Peygamber Efendimizin doğduğu gecedir. Bu gece Kadir Gecesinden sonra en kıymetli gecedir. Bu gece müslümanların bayramıdır. Neşesidir. Bu gece yine Kadir Gecesinde olduğu gibi günahlar affolur. Bu geceyi yine günahlarımızdan arınmak için dua ederek geçirmeliyiz. Bu geceyi dua ederek değerlendirmeliyiz.

Herkesin gönlünden geçen ne varsa bu mübarek gecede gerçek olsun. Mevlid Kandilimiz hayırlara vesile olsun. Dualarınız kabul olsun. Rabbim her şeyin en en güzelini nasip etsin. Ayağınıza taş değmesin. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Fuat Baray - Diz Çökmeyen Çocuk

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Kapı Önü Dedikoduları - Ortaokul Aşkı / İlk Teklif

Ortaokuldaydım. Her şeyin gizli kapaklı yapıldığı ve belki de çok daha güzel olduğu zamanlardı.

Michael Huemer - Bilgi, Gerçeklik ve Değer Çoğunlukla Sağduyulu Bir Felsefe Kılavuzu

 

Fatih Murat Arsal - Kalbim Seni Unutmuşken

Merhabalar Elimdeki kitaplar bitmeden kendime kitap almama sınırı koymuştum.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.