Ana içeriğe atla

15.11.2017 A101 Kitap Alışverişim

Merhabalar

Sizlere akşam akşam günün ekstra yazısını yazayım ve yarın bu kitaplara ulaşmak isteyenler varsa haber vereyim istedim. Zira bu fiyata ve kaçırılmaması gereken kitaplar yarın A101 mağazalarında sizleri bekliyor.
Yarın A101 Mağazalarında yine indirimli kitap zamanı. Fotoğrafta görmüş olduğunuz kitapları ben yine herkesten önce alma şansına sahip oldum ve hemen sizlere de duyurusunu yapmak istedim. 

Açıkçası bu sefer kitapların neler olduğunu bilmeden, arka kapak yazılarını okumadan ve araştırma yapmadan gittim. A101 kataloğunda kitapların isimleri belli olmuyordu. 4 tane kitap görüyordum ama ekranı devasa boyuta getirmeme rağmen kitap isimlerini maalesef okuyamadım. Kitap fiyatları çok yüksek olmadığından dolayı da hepsini aldım. Sadece Jemma Forte Olmadı Baştan Alalım kitabının daha önceden konusunu biliyordum. Almak istediğimde bir kitaptı. İyi denk geldi. 

Marie Force kitaplarının da belli bir fenomeni olduğunu biliyorum ve A101 kitap günlerinden daha önce başka bir kitabını da almıştım. Bu nedenle Marie Force Aşka Düşünce kitabını da tereddüt etmeden aldım. 

İris Johansen En Büyük Çılgınlığım ve Nicola Simpson Hayatımın Yedi Rengi kitapları açıkçası bana sürpriz olacak. Düşünün kitapları alıp geldiğimde arka kapak tanıtımlarını bile okumadım. O derece sürpriz olacak. Bu kitaplara toplamda 15,80.-TL ödedim. Tanesi 3,95.-TL.

Eğer sizlerde bu kitaplara sahip olmak istiyorsanız 16.11.2017 Perşembe günü yani yarın A101 mağazalarına koşun.

Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Okuyun. Gülün. Gezin. Hayatı doyasıya yaşayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Merhabalar
    Müsadenizle size birşey danışmak istiyorum.
    Bugün bende a101 den 3 kitap aldım. Dostoyevski nin Savaş ve Barış, Kumarbaz ve Victor Hugo Sefiller. Savaş ve Barışı okumaya başladım. ilk defa dünya klasiklerinden bir kitap okuyorum bunu belirteyim.
    Okurken bazı yazım hataları dikkatimi çekti ve anlatım biraz akıcı gelmedi bana. Acaba çeviri kalitesi mi düşük diye aklıma takıldı. Yani kitap mağazalarında satılan daha pahalı modelleri ile çevirisi, yazımı aynı mı? yoksa bu ucuz işi olabilir mi? diye düşündüm. Yoksa ben ilk defa okuduğum için benden kaynaklanan bir eksiklik mi?
    Sizin fikrinizi almak istedim. saygılarımla. ilhan299@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba

      Klasiklerden kitap alacak olduğumda İşbankası Kültür, Yapı Kredi yada Can Yayınları'nı tercih ediyorum. Bunlar dışındaki yayınevlerinden çıkan kitapları almamaya özen gösteriyorum. Özellikle çeviri olan kitaplarda yayınevleri ve çevirmenler gerçekten çok önemli. A101 mağazalarından kitaplarını tercih ettiğim zaman özellikle klasikler dışında olanları almaya özen gösteriyorum. Hatırladığım kadarıyla da A101 mağazalarından klasik tarza kitap almadım. Umarım sorunuza cevap olmuştur. Hoşçakalın.

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?