Ana içeriğe atla

23.08.2017 A101 Kitap Alışverişim

Merhabalar

Yine A101 Kitap günleri ve yine huzurlarınızda ben. 
Tamam kabul ediyorum bu sıra gerçekten coştum gidiyorum ama bakar mısınız lütfen? Bu kitaplar da alınmaz mıydı? Hem de 3,95.-TL gibi bir fiyata. 

Bu sefer ki kitapları arka tanıtımlarını okuyarak aldım ve hepsi de çok ilgi çekici görünüyordu. Cumartesi günü 2.etap tatile gideceğiz nasipse ve tam plaj çantasına atmalık boyutları ile çok güzeller. Ne cep boy, ne de tam boy. Bu kitapları görene kadar tatil kitaplarımı farklı seçmiştim ama boyutları nedeniyle bu kitapları da götürebilirim. 

Bu kitapları bugün A101 mağazalarında bulabilirsiniz. Almak isteyenler hadi bakalım tükenmeden A101 mağazalarını talan edin.

O zaman yeni kitap alışverişlerinde, yeni yazılarda görüşünceye dek, gülümsemeyi, anı yaşamayı, insanları sevmeyi ve okumayı unutmayın. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Naime Özeren - 23 Nisan

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024