Ana içeriğe atla

Orhan İnegöl Köfte

+
Merhabalar

Ramazan Bayramında iki günlüğüne Yoncalı'ya kaçmıştık. Dönüş yolumuz geldiğimiz yol üzerinden olmuyor. Yoncalı'dan çıktıktan sonra Tavşanlı, Domaniç Ormanları, sonrasında İnegöl, Bozüyük ve Eskişehir oluyor. Bu şekilde dönüş yapmayı çok seviyoruz. Dönüş yolumuzda İnegöl'e uğramamızın ayrı bir de sebebi var. Orhan İnegöl Köfte'ye gidebilmek.


Orhan İnegöl Köfte'yi keşfedeli seneler oluyor. Tesadüfen İnegöl'den geçerken çok acıktığımız bir gün gelmiştik ve o gün bugündür ne zaman İnegöl'den geçsek mutlaka yemek yemek için uğradığımız mekanlardan biridir.

Nezih ve temiz mekanını seviyoruz. Akrabalarımızla geldiğimizde oldu. Sadece eşim ve oğlumla geldiğimizde. Kışın bahçe kısmı hizmet vermiyor. Kapalı mekanı var. Yaz döneminde geldiğimizden iç mekanını fotoğraflayamadım. Ancak kış döneminde gittiğimizde iç mekan fotoğraflarını da sizlerle paylaşırım.

İnegöl Köftesi gerçekten harika ama öncesinde gelen kızarmış zeytinyağlı, kekikli ve pulbiberli ekmek bence köftenin bile önüne geçer. Tadı müthiş ve ben sadece bu ekmekle bile karnımı doyurabilirim. Gelen ekmek yeterli olmazsa yeniden aynısından istiyoruz. Eşim ve oğlumda bu ekmeklerine bayılıyor. Fotoğrafta gördüğünüz İnegöl Köfte 1,5 porsiyon. Fiyatları makul seviyede. 

Bahçede Ihlamur ağaçlarının altında, ıhlamur kokusu eşliğinde güzel bir yemek yiyebilirsiniz. Çocuklarınızın oynaması için çocuk oyun parkı da mevcut. 

Bir keresinde Eskişehir'den sırf canımız istedi diye buraya gelmişliğimiz bile var. Köftesini o derece seviyoruz. Şayet sizinde yolunuz İnegöl'den geçiyorsa mutlaka Orhan İnegöl Köfte'yi deneyin. 

Sizler için mekanın ve yediklerimizin fotoğraflarını aşağıda yayınladım. 

Yeni yazılarımda görüşmek üzere. Hoşçakalın.













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Delicia Black - Önyargı

Merhabalar Temmuz ayı hediyeleşme etkinliğindeki kitap kardeşime giden kitaptı Delicia Black Önyargı. Her zaman olduğu gibi kitabı okuduktan sonra gönderdim.

Fazıl Hüsnü Dağlarca - Saadet

Füsun - Bir Olur Da Beni Ararsın

Merhabalar Şimdi diyeceksiniz ki bu Füsun? Nereden çıktı? Füsun Tokyürek şarkıcı Nalan Tokyürek'in nam-ı diğer Of Aman Nalan'ın kardeşidir.

Mr. President Kimdir?

 

Funda Kınalı - Sevda Dedikleri 2

Merhabalar Hızır Ali ve Melek'in hikayesi Sevda Dedikleri -2- de son sürat devam ediyor. İlk kitap çok kötü bir yerde bitmişti ve oradan devam ediyor. (Ağlamaktan içim çıkmıştı.)

2 Günlük Yoncalı Kaçamağı

  Merhabalar Eskilere göre bayram, yenilere göre tatil kavramı olan bayramlar bizim içinde tatil kavramına giriyor. Her ne kadar 3 günlük bayram tatili olsa da; biz yine de kendimizi atacak bir yerler bulduk ve soluğu tatilde aldık.

Efe Elmas - Pan Bize Ne Mesaj Veriyor?