Ana içeriğe atla

15.06.2017 Babil.com Kitap Alışverişim

Merhabalar

Kitap Alışverişim devam ediyor. Sırada babil.com'dan yapmış olduğum kitap alışverişim var.
Zeynep Sipahioğlu'nun ilk kitabı olan Yazgı: Kaderimin Yazıldığı Gün kitabının çok methini duyunca almıştım. Hatta merak ettiğimden ilk sıralara taşıyıp okumak istedim fakat kitabın devam kitabı olduğunu öğrendiğimde resmen dumur olmuştum. Bu nedenle devam kitabının çıkmasını beklemeye başladım. Çıkar çıkmazda hemen sepete ekledim. Fiyatı : 18,00.-TL

Lemariz Müjde Albayrak Hissiz ve Maske kitaplarını okumuş ve çok beğenmiştim. Frezya kitabını da geçenlerde yaptığım alışverişlerimde edindim. Okumaya henüz fırsatım olmadı. Safir kitabını da merak ettiğimden aldım. Böylelikle de tüm kitapları tamamlanmış oldu. Fiyatı : 20,25.-TL

Yazarın diğer kitap yorumlarını linklerinden okuyabilirsiniz.


Zeynep Saraç uzun zamandır ismini duyduğum ama kitaplarını almadığım bir yazardı. Kalemine gelen övgülerden sonra kitaplarını kitaplığımda görmek istedim. Gri Mavi yazarın son kitabı. Sadece ilk kitabı Bir Parça Masal'ı aldım sandım almamışım. Kısa zamanda onu da alacağım. Fiyatı : 14,40.-TL

Neslihan Yıldız ile tanışmam tamamen bir tesadüf. Yazarı sosyal medyada ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıdım. Kitabıyla ilgili inanılmaz övgüler olunca almadan edemedim. Hatta ilk baskısı tükendiğinden 2. baskıya hazırlanıyormuş. 
Fiyatı : 12,00.-TL

Peter Ackroyd Bir Zamanlar Londra'da kitabını Öneri Makinesinin yapmış olduğu kitap okuma challenge için aldım. Öncelikli okuyacaklarım arasında. Uzun zamandır da yabancı yazar okumamıştım. İyi gelecek. Fiyatı : 12,75.-TL

Babil.com kitaplarıma ilave olarak çok güzel ayraçlar ve küçük bir de çantaya atmalık defter göndermiş. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Defter tabii ki de bana kalmadı. Oğlum her zamanki gibi el koydu.

Babil.com alışverişime toplamda 77,60.-TL ödedim.

Buradaki alışverişimiz bitti. Gelsin yenisi. 

Hepinize bol kitaplı günler. Yeni yazımda görüşmek üzere. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sürprizimi Açıklama Zamanı

Merhabalar Dün duyurusunu yaptığım sürprizin geldi çattı açıklanma zamanı. Benim için çok heyecan verici bir proje olduğunu kabul ediyorum. İçim içime sığmıyor desem yalan olmaz hani. O kadar heyecan yaptım. Allah'ım utandırmasın inşallah.

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

Fatih Murat Arsal Röportajı - 2 Kitap Hediye

Merhabalar Yazar röportajlarımıza çok sevdiğim aşkı yazan adam Fatih Murat ARSAL ile devam ediyoruz. Kendisine bu keyifli röportaj için tekrar teşekkür ediyor ve sizleri röportajımızla baş başa bırakıyorum.

Mimlendim ve Mimledim 28 - Ben Bunu Yazamam

Merhabalar Derya'nın başlattığı mimde sevgili  Yurdagül  beni mimlemiş. Mimin konusu ise Ben Bunu Yazamam. Bakalım ben neleri yazıyorum? Neleri yazamıyorum? Hep beraber bakalım. Yurdagül'ün mimini ise  buradan  okuyabilirsiniz. Hadi başlayalım.

Mimlendim ve Mimledim - 20 Sinema Ve Ben

Merhabalar Sevgili  Girift  bloğunun sahibi Fatma Nur sinema konusundaki mimdeki beni de mimlemiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yazısına  buradan  ulaşabilirsiniz. O zaman soruları cevaplamaya başlayalım.

Mimlendim ve Mimledim 25 - Reklamlar

Merhabalar Bir Yıldızın Hikayesi  bloğunun sahibi çok tatlı bir mimde beni de mimlemiş sağolsun.

Mimlendim ve Mimledim 21 - Küçük Bir Mim

Merhabalar Sevgili  Feri Peri ,  Ece Abla  ve  İzel Tolu  Küçük bir mim yapmışlar ve beni de mimlemişler sağolsunlar. Ben bu sıra hangi yazıya yetişeceğime karar veremediğim için yazılar gecikmeli olarak geliyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hemen sorulara geçiyorum.

Sinan Yağmur - Aşkın Gözyaşları / Tebrizli Şems

Merhabalar Ramazan ayı nedeniyle okuma alışkanlığımı değiştirip, okunmayı bekleyen bu aya uygun kitaplarla devam ediyorum.

Beyda'nın Kitaplığı 3 Yaşında

Merhabalar Bloğumu ilk hayata geçirmeyi düşündüğüm zaman aslına bakılırsa bu kadar büyük bir dünya hayal etmemiştim.