Ana içeriğe atla

Enes Karademir - Yarim

Merhabalar

Enes Karademir Yarim kitabı yazar tarafından bana gönderilen bir kitap. Kendisine bu nazik davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Kitap geleli biraz zaman oluyor. Ancak fırsat bulup okuyabildim. Her ne kadar şu sıralar challenge kitapları okumam gerekse de bir süre kitaplığımdaki deneme türü kitapları okuyup, hediye etmek niyetindeyim. Zira kitaplığım dolup taşıyor. Yenilere de yer açmak lazım. Enes Karademir Yarim kitabı da hediye edeceğim kitaplar arasında.

Gelelim kitap detayına.Deneme türünde yazılmış, yazarın aşka dair tespitlerini içeriyor. Bana kalırsa kendi yaşanmışlıkları da mevcut. Bazı yerlerde çokça da acı hissediliyor. Hani kurduğunuz hayaller vardır ama yaşayamazsınız. İçinizde patlar. Bunu fazlasıyla hissediyorsunuz.

Yazarın ilk kitabı. Kitapta altı çizilesi yerler var. Şiir tarzı paylaşımların yanı sıra kısa hikaye türünde paylaşımlarda mevcut. Kitaptan beğendiğim bir kaç alıntıyla sizleri baş başa bırakıyorum. 

Yazara yeni çıkacak kitaplarında başarılar diliyorum.

Kendinize çok iyi bakın. Keyifli iftarlar ve hafta sonları olsun.

Kitap okumayı asla unutmayın. Hoşçakalın.










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

6 Mantı