Ana içeriğe atla

Çukurova 10.Kitap Fuarı 07-15 Ocak 2017

Merhabalar

Kar kış kıyamet evden çıkamadığım bir gün. Öyle ki bugün oğlumun yüzme kursuna bile gidemedik. Sabah bir uyandım dışarısı felaket. Oğlumun da zaten yataktan kalkmaya hali yok. Dedik ki gitmeyelim. Hadi kursa gitmedik, evden de çıkmadık ama boş da durmadık iş de tutmadık hesabı koca günü miskin kediler gibi evin odalarını arşınlarken bitirdik. Neyse bu kadar gevezelikten sonra asıl haberimize gelelim.

Adanalı dostlara ve kitap severler. Bu yıl 10.su düzenlenen ve bugün kapılarını ziyaretçilerine açan çok güzel bir fuar haberim var. Çukurova 10.Kitap Fuarı.

Fuar 07 Ocak 2017 tarihinden 15 Ocak 2017 tarihine kadar sabah saat 10:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. (Sadece fuarın son günü saat 19:00'a kadar) Tüyap'ın desteklediği fuarı hem kendi sitesinden hem de Çukurova Kitap Fuarı sitesinden takip edebilir, her türlü bilgiye bu siteden ulaşabilirsiniz.

Fuar süresince yazar ve şairlerin imza günleri,şiir dinletileri, panel ve söyleşilerde olacak. Tüyap ve Çukurova Kitap Fuarı web adreslerinden etkinlik takvimine ulaşabilirsiniz.

Bu gecelik de benden bu kadar. Fuara gideceklere keyifli fuarlar. Herkese iyi geceler. Allah'a emanet olun. Hoşça kalın.

Fuar adres: TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Kurttepe Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı No:242 Çukurova / ADANA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 2. Bölüm

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.