Ana içeriğe atla

Blog ve Blogger Keşif Etkinliği 3

Merhabalar

En son yaptığım blog keşif etkinliğinin üstünden bayağı zaman geçmiş. Daha önce yapmış olduğum blog keşif etkinliklerine aşağıda linklerden ulaşabilirsiniz.

Takibe almamız gereken, bilmediğimiz o kadar çok blog ve blogger arkadaşım var ki, yeni bloglar keşfetmek için sabırsızlanıyorum.

Blog keşif etkinliğine katılmak için herhangi bir şartım falan yok. Sırf blog ismi yayınlansın diye takibe alıp, sonradan takipten çıkanları görünce açıkçası sinirlerim bozuluyor. Samimiyet ortadan kalkıyor. Bu nedenle herkesin samimi olduğunu düşünerek zaten takip edeceğini biliyorum. Zaten burada amaç yeni insanlarla tanışmak, yeni dünyalar keşfetmek değil mi?

Katılımlarınız için yorum kısmına blog isim ve url adreslerinizi bırakmanız yeterli olacaktır. Etkinlik sonrasında ayrı bir yazı ile sizlere blog isimlerini zaten duyuracağım.

Hepinize şimdiden katılımlarınız için teşekkür ederim. 

Bol okumalı günler. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi