Ana içeriğe atla

Bitenler - Çöpe Gidenler 10

Merhabalar

Yine bir bitenler yazısı ile sizlerleyim. Bakalım neler bitirmişim.



Pantene Doğal Sentez Yağ Terapisi Şampuan ve Saç Kremi ile ilgili düşüncelerimi buradaki yazımda sizlerle paylaşmıştım. Elimde iki adet vardı. Bu sonuncusuydu. Saçlarıma iyi gelmedi ancak eşim şampuanı bitirdi. İsraf etmekten kurtuldum. Maalesef bir daha almayacağım. 


Loreal Elseve Komple Onarıcı 5 Serisini çok sevdim. Kokusu gayet güzel. Seriyi tatile giderken almıştım. Özellikle tatilde tuzlu ve klorlu sudan sonra uyguladığımdaki etkisini sevdim. Normalde saçlarım klorlu ve tuzlu sudan sonra keçe gibi bir görünüme sahip olurdu. Fakat bu şampuanı kullandığımda saçlarım gayet iyi durumdaydı. Saç kremi için ayrıca bilgi vereceğim. Yeniden almayı düşünüyorum.


Loreal Elseve Paris 6 Mucizevi Yağ Serisi ile ilgili düşüncelerimi daha önceki yazılarımda sizlerle paylaşmıştım. Maskesi yeni bitti. Saçlarımın kuruluğu ve Eskişehir'in klorlu su kullandığı dikkate alındığında maske olarak pek de istediğim gibi bir sonuç olmadı. Bu maskeden pek hoşlanmadım. Bir daha almayı düşünmüyorum.

Herkese bakımlı ve bol okumalı günler dilerim. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Naime Özeren - 23 Nisan

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024