Ana içeriğe atla

Tuzla Çocuk Kitapları Fuarı 25 Kasım - 4 Aralık 2016

Merhabalar

Yoğun geçen bir haftanın sonunda beni yataklara düşüren 2 gün boyunca çektiğim böbrek ağrısının ardından kendimi biraz toplamanın da etkisiyle sizlere fuar haberleri ile geldim. Bu sefer ki fuarımız daha çok çocuklarımızı ilgilendiriyor. 



Tuzla Belediye bu yıl 50'nin üstünde katılımcı yayın evi ile bir ilki gerçekleştirecek ve Tuzla Marina'da Çocuk Kitapları Fuarı ile sizlerle birlikte olacak. 25 Kasım - 4 Aralık 2016 tarihleri arasında fuar ziyaretçilere açık durumda. Aynı zamanda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'da kendi kitaplarını imzalayacak. Fuarın vizyonu ise "Eğitim Kenti Tuzla". Fuar süresince yazarlar kitaplarını imzalarken, çocuklara okumayı sevmeyi aşılamak amaçlanıyor. 

Fuarla ilgili her türlü bilgiye Tuzla Belediyesi web sitesinden ulaşabilirsiniz. 

Her zamanki gibi yine bir serzenişte bulunayım neden Eskişehir'de bu tür fuarlar yok diye. Belki günün birinde sesimizi duyan olur. Fuar yazısını yazmakta geç kalmış olmama rağmen yine de vakit var ve gitmek için geç kalmış sayılmazsınız. Hadi bakalım giden ve fotoğraf çekip gönderen olursa bloğuma koyarım. 

Herkese keyifli fuarlar ve bol okumalı günler. Hoşça kalın. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024