Ana içeriğe atla

Mimlendim ve Mimledim 3

Merhabalar
Bu sıralar mimlenmeye devam ediyorum. Çok da memnun oluyorum hatırlanmaktan dolayı. Mimleyen, mimlemeyen herkese teşekkürler sevgiler. Mimlendiğim yazıya buradan ulaşıp, okuyabilirsiniz. 

Bakalım bakalım şimdi neler sormuşlar? Başlıyoruz.

1) Blog Yazmaya Nasıl Başladın?


Uzun zamandır aklımda olan konulardan bir tanesi okuduğum kitapları, günlük yaşantımda olan yazmaya değer konuları, tecrübelerimi kaleme almak. Ancak blog yoluyla olması sonradan ortaya çıkan bir durum. Benim aklımdaki ilk düşünce bilgisayarda kaleme alıp, belki ilerde kitap falan yazacak olursam, bana ilham vermesiydi. Manevi oğlum var. Bilgisayar uzmanıdır kendisi. "Annem sen blog yazmaya başla. Sen bu işi yaparsın" dedi ve bilgisayar başına oturup yazmaya başladım. Bu arada dipnot olarak düşeyim manevi oğlum zamanında merakım yüzünden bana web sitesi kurmakla ilgili tüyolar vermişti. Sonrasında da blog tasarımımı kimseye ihtiyaç duymadan kendim yaptım. Buradan ona da çok teşekkür ediyorum. Sevgilerimle evladım.

2) Bloguna Daha Önceden Yazmadığın Bir Tarzda Yazacak Olsan Bu Ne Olurdu?

Muhtemelen radyo ve müzik üzerine olurdu. Zamanında Eskişehir'de bir radyoda dj.lik deneyimim oldu. Fakat mesleğimin önüne geçmeye başlayınca bırakmak zorunda kaldım. Müzik benim için vazgeçilmez. İşe giderken bile kulağımda kulaklık olmadan rahat edemiyorum. Hoş eşim bu duruma çok kızıyor zira dış dünyayı duymadığım için "araba çarpabilir, başına bir kaza gelebilir" diyor.(Allah'ım korusun).

3) Bloglarda Okumayı En Çok Sevdiğin Konular Nedir?

Önceliğim tabii ki kitaplar ama beni sıkmayan her türlü konuyu okurum. Bir ayırım yapmak bana göre değil. Okumak güzeldir.

4) Hayatta En Çok Yapmak İstediğin Şey Nedir?

Yakın çevrem bu konuyu çok iyi bilir. Bilmeyenlere de söyleyeyim. Eşim ve benim hayalim deniz kıyısında ev alıp, ailemle orada yaşamak. Sevdiklerimin bize ziyarete gelmesi ve denize karşı kitap okumak en büyük hayalimiz.(Kitap kısmında eşim hariç. O daha çok sinema izler.) Allah'ım nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde bu dileğimizi gerçekleştirebiliriz.

Bu güzel etkinliğe dahil olduğum için çok mutluyum. Ben de aşağıdaki arkadaşları mimliyorum. Katılırsanız çok mutlu olurum. 


Keyifli ve bol okumalar dilerim. Sevgilerimle.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Formasyon Analizi Nedir?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.