Ana içeriğe atla

Kahramanmaraş 3.Kitap Fuarı 27 Ekim - 06 Kasım 2016

Merhabalar

Yine bir fuarı haberiyle geldim. Hadi bakalım bu sefer hangi ilimize gidiyoruz. Hep beraber göz atalım.

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Kahramanmaraş kitap fuarındayız. Fuar 27 Ekim-06 Kasım 2016 tarihleri arasında sabah 09:00'da kapılarını açıp, akşam 21:00'a kadar ziyaretçilerini ve kitapseverleri ağırlıyor. Fuar süresince yine her fuarda olduğu gibi yazar, şair imza günleri ve söyleşiler,seminerler, konferanslar olacak.


Anadolu'nun en büyük kitap fuarı olan Kahramanmaraş kitap fuarı KAFUM Fuar Merkezinde sizleri bekliyor. 

Fuara gidecek olan herkese keyifli fuarlar, bol okumalı günler diliyorum. 
Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Reşat Nuri GÜNTEKİN - Çalıkuşu

Merhaba dostlar, Hangi kitabı ilk paylaşsam diye çok düşünmeden yıllardır en sevdiğim ve içimde hep sürekli okuma arzusuyla dolduğum Reşat Nuri Güntekin'in unutulmaz eseri, hakkında film ve diziler yapılan Çalıkuşu ile başlamak istedim.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Neden Ajanda Kullanmalıyız? Kaç Tane Ajandam Var?

Merhabalar Dünkü yazımda Çocuklara Ajanda Alışkanlığı Kazandırmak 'tan bahsetmiştim.

Bitenler & Çöpe Gidenler 55

Merhabalar Uzun zamandır bitenler yazısı yazmadım.

Detoks İçeceği

Merhabalar Son zamanlarda kendimi detoks içeceklerine adamış durumdayım.