Ana içeriğe atla

Bitenler - Çöpe Gidenler 6


 
Merhabalar

Yazılarım çok fazla ancak zamansızlıktan her gün ancak bir tane yazı girebiliyorum. Ama azimliyim yazılarımı bitireceğim. Daha sırada bekleyen fuar haberlerim, okuduğum kitap yorumlarım, kitap tanıtımlarım, kitap ve kozmetik alışverişlerim ve daha neler neler var. Sıradaki yazımıza hemen geçelim.



Avon Glycerine Hand & Nail Cream'in içeriğinde adından da anlaşılacağı üzere gliserin bulunmaktadır. Avon'un bu kremiyle birlikte toplamda beş adet kremini yılbaşı kataloğunda indirimli haliyle 15,00.-TL'ye satın almıştım. Diğer 3 kremini hediye ettim. Bu kremi içerik olarak sevemedim. Yağlı yapısı günlük kullanım için pek uygun değil. Özellikle benim gibi sürekli kalem kullananlar için sıkıntı olabilir. Elde hemen emiliyor olmasına rağmen, yağlı hissi geçmiyor. İndirimdeyken aldım. Bir daha alacağımı sanmıyorum.


Argan Oil Hand Cream içeriğindeki argan yağıyla hızlı emilebilen bir el kremi. Bu kremi de yine yukarıda bahsi geçen beşli krem alışverişinde almıştım. Günlük kullanımda fena değil. Ama ben bir daha almayı düşünmüyorum. Bu da hafif yağlı bir his bıraktı.


Bargello 154 numaralı Klasik Lacoste doldurma parfüm yazın vazgeçemediğim parfümler arasında. Ne çok uçucu ne de çok ağır. Ama kış kullanımı için tavsiye etmem. Yaza kadar bir daha alacağımı sanmıyorum.


Smell Good Yeşil Çay özlü kolonya Bim'de görüp beğendiğim bir masa üstü kolonyası. İş yerimde özellikle sürekli bir el hijyeni takıntım var. Bu nedenle masamda kolonya vazgeçilmezim. Bulduğum her kolonyayı alırım.(Klasik limon hariç) Bu küçük kolonyayı da 1,50.-TL gibi bir fiyata almıştım. Bir daha aynısını bulamadım ya da bana denk gelmedi. Kokusu güzel fresh. Bulursam yeniden alırım.

Benden bugünlük bu kadar. Hepinize bol okumalı ve bakımlı günler dilerim. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Naime Özeren - 23 Nisan

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Bedelli Sermaye Artırımı Nedir?

 

Bir Yaprak Sarması Meselesi